Νόνη Δούνια και Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντούν για τις αλλαγές στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Νόνη Δούνια

"Είναι θετικό ότι αλλάζουμε στούντιο, είναι πιο ωραίος ο χώρος. Νομίζω ότι μας δίνει έναν άλλο αέρα και αρέσει περισσότερο στον τηλεθεατή" ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Νόνη Δούνια συνάντησε ο Πάνος Παπαδόπουλος και η κάμερα του Breakfast@star, οι οποίες ρωτήθηκαν για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού από αυτό το Σάββατο που η εκπομπή επιστρέφει.

«Θα δείτε ωραία πράγματα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα. Η υπομονή είναι αρετή. Μια χαρά πηγαίνουν οι προετοιμασίες. Δεν αλλάζει κάτι στην ουσία. Είμαστε το ίδιο παρεάκι, η ίδια ενέργεια, το ίδιο κλίμα. Χωροταξικά είναι τα θέματα» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά και οι προετοιμασίες πηγαίνουν υπέροχα. Είναι θετικό ότι αλλάζουμε στούντιο, είναι πιο ωραίος ο χώρος. Νομίζω ότι μας δίνει έναν άλλο αέρα και αρέσει περισσότερο στον τηλεθεατή. Είναι πιο οικείο. Το μεταξύ μας ήταν από την αρχή πολύ καλό και θα είναι, οπότε δεν μας επηρεάζει αυτό. Είμαστε μία πολύ δεμένη και καλή ομάδα, που περνάμε πολύ καλά. Το αν θα περνάμε εδώ καλύτερα και ενδεχομένως να αλλάξει η ψυχολογία μας λόγω ενός πιο άνετου πλατό, αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει ακόμα πιο θετικά» ανέφερε από τη μεριά της η Νόνη Δούνια.