Νόνη Δούνια: «Ήξερα ότι τη δουλειά θα την πάρει η Εύη Αδάμ ή εγώ»

Νόνη Δούνια

"Η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα, τα δικά της χαρίσματα και αυτές που φτάναμε περίπου στην τελική ευθεία ήμασταν πολύ συγκεκριμένες", λέει η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως το πρόβλημα υγείας που πέρασε της άλλαξε τη ζωή.

«Δεν είναι ότι ξαφνικά ξύπνησα μια μέρα και είπα ότι έφτασα κοντά στον θάνατο και τώρα πρέπει να ζήσω τη ζωή μου. Όχι. Είναι ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με τον εαυτό μου, τώρα που θα ενηλικιωθεί και η κόρη μου. Να πω, ε ας κοιτάξουμε και λίγο τη Νόνη», είπε η Νόνη Δούνια.

Για τα χρυσά χρόνια του μόντελινγκ και τον ανταγωνισμό, η Νόνη Δούνια αναφέρει χαρακτηριστικά:


«Τα χρόνια της δουλειάς τα θυμάμαι με μια πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και έχω κρατήσει και πάρα πολλές φιλίες. Θεωρώ ότι η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα, τα δικά της χαρίσματα και αυτές που φτάναμε περίπου στην τελική ευθεία ήμασταν πολύ συγκεκριμένες. Ήμασταν εγώ με την Εύη Αδάμ στο τελικό κάστινγκ και ήξερα ότι ή η Εύη θα πάρει τη δουλειά ή εγώ γιατί μοιάζαμε πάρα πολύ και μας έχουν μπερδέψει πάρα πολλές φορές. Αλλά ποτέ δεν την είδα ανταγωνιστικά».