Νόνη Δούνια: Η ζωή μετά την είσοδό της στη Βουλή! «Για κάποιους μετά την εκλογή μου…»

Νόνη Δούνια

«Δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί με τις ενδυματολογικές μου προτάσεις».

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη η Νόνη Δούνια, που μίλησε μεταξύ άλλων για την εκλογή της στη Βουλή, τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και την καθημερινότητά της.

«Προσπαθώ να βρω μια τους ρυθμούς μου και να φτιάξω μια νέα ρουτίνα, γιατί μια μαμά οφείλει να έχει μια ρουτίνα συγκεκριμένη. Η ζωή μου είναι ακριβώς η ίδια. θα σηκωθώ στις 6 το πρωί, θα μαγειρέψω, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Για κάποιους μετά την εκλογή μου έγινα από Νόνη, κυρία Δούνια, το καταλαβαίνω, αλλά με ξενίζει όπως το “κυρία Νόνη” από τους φίλους των παιδιών μου.

Δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί με τις ενδυματολογικές μου προτάσεις. Συζητήθηκε πολύ το μωβ κοστούμι, ένα κοστούμι είναι, αλλά το χρώμα έκανε τη διαφορά. Δεν έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα, έχω βγάλει όλα τα κλασικά ρούχα που είχα και τα συνδυάζω. Έχω τη δυνατότητα να δανείζομαι από ελληνικές εταιρίες ρούχα, για να τις προβάλλουμε.

Θα μετρήσω τη γνώμη του συζύγου μου για τα ρούχα μου. Εκείνος είναι πιο συντηρητικός, περισσότερο ακούω την κόρη μας. Ο άντρας μου και η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Χρειάζεται και από τους δύο θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα πεντάλεπτο, δεκάλεπτο με τον άνθρωπό σου που να κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι η σχέση θα προχωρήσει πολύ καλά. Κάθε μέρα θα πιούμε με τον άντρα μου τον καφέ μας στο μπαλκόνι, για να βρεθούμε.

Μπορεί να κοιμηθούμε τσακωμένοι, περισσότερο εγώ κρατάω μούτρα, ο άντρας μου έρχεται να τα βρούμε, ευτυχώς Παναγία μου. Το πιο ωραίο όταν έχει ένα ζευγάρι διαφωνία είναι να βγαίνω έξω, που δεν μπορείς να κάνεις “τέρατα” και δεν είναι εκεί τα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων η Νόνη Δούνια.