Νόνη Δούνια: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

Νόνη Δούνια

""Δεν απαντώ. Δεν θέλω να ανοίξω διάλογο και να δώσω συνέχεια στο θέμα. Ό,τι είχα να πω το είπα μέσα από την εκπομπή".

Τη Νόνη Δούνια συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Παρασκευής (8/3), με αφορμή μία εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για τα πρόσφατα σχόλια που έκανε σε βάρος της ο Δημήτρης Παπανώτας, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε μία συγκεκριμένη ημέρα για να γιορτάζουμε, μπορούμε να γιορτάζουμε κάθε μέρα αλλά η συγκεκριμένη έχει καθιερωθεί ως μία ημέρα τιμής για όλα αυτά που έχουμε καταφέρει και κατακτήσει», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Ακόμη και σήμερα όμως, εν έτει 2024, χρειάζεται να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», τονίζει το πρώην μοντέλο και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν απαντώ. Δεν θέλω να ανοίξω διάλογο και να δώσω συνέχεια στο θέμα. Ό,τι είχα να πω το είπα μέσα από την εκπομπή. Ο ίδιος μπορεί να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει, έτσι κι εμείς οι γυναίκες έχουμε το δικαίωμα να έχουμε άποψη», επισημαίνει η Νόνη Δούνια στη συνέχεια των δηλώσεών της.

«Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα αγάπης, βεβαίως και υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, είναι αυτονόητο αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε αρνητική κριτική», καταλήγει η Νόνη Δούνια, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είναι σε θέση να ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί με την αντικατάστασή της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, εάν τελικά επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητά της ως Ευρωβουλευτή.