Νόνη Δούνια για Τσουρό – Βασάλο: «Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά»

Νόνη Δούνια

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει στα δικά του social media», τόνισε το γνωστό πρώην μοντέλο.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Νόνη Δούνια. Το γνωστό πρώην μοντέλο συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τα στούντιο του MEGA και μεταξύ άλλων τη ρώτησαν για τις εκατέρωθεν ατάκες που αντάλλαξαν ο Κώστας Τσουρός με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Καθένας έχει τη δική του άποψη, τη δική του γνώμη και είναι ελεύθερος να την εκφράσει. Καταλαβαίνω ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ένιωσε ότι τον προσβάλλει αυτό αλλά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στα δικά του social media», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Δεν νομίζω ότι στερείται κανείς του δικαιώματος να μιλήσει, ο καθένας από εμάς έχει βήμα μέσα από τους προσωπικούς μας λογαριασμούς», υπογραμμίζει το γνωστό πρώην μοντέλο.

«Όλοι κρινόμαστε και αυτό είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Σαφώς και υπάρχουν όρια στην κριτική, όταν κάποιος γίνει προσβλητικός ή ενοχλήσει κάποιο μέλος της οικογένειάς σου», σχολίασε αμέσως μετά η Νόνη Δούνια.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η Νόνη Δούνια εκφράστηκε με θετικούς χαρακτηρισμούς για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη στάση που επέλεξε να κρατήσει στη διαμάχη Τσουρού-Βασάλου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις αλλαγές που αναμένονται στο πρόγραμμα του MEGA το επόμενο διάστημα.