Νόνη Δούνια: «Εκνευρίστηκα πολύ όταν μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στη μύτη»

Νόνη Δούνια

«Μετά το θέμα της υγείας μου έγινα πιο χαλαρή, δυνατή, σοφή», είπε η Νόνη Δούνια.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Νόνη Δούνια, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, είμαστε χαρούμενοι, εγώ ιδιαίτερα που κάνω αυτή την επιστροφή με αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα που συνεργάζεσαι είναι το Α και το Ω. Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με τον τηλεθεατή και να τους αρέσει αυτό που παρακολουθούν. Το timing ήταν καταπληκτικό.

Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των πρωταγωνιστικών ρόλων. Μου αρέσουν και οι δεύτεροι ρόλοι, θεωρώ έχουν διάρκεια στον χρόνο και γενικά μου αρέσει η ομαδική δουλειά. Δεν είχα ποτέ θέμα μαρκίζας, να είμαι το πρώτο όνομα», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια για τη συμμετοχή της στη νέα εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η Νόνη Δούνια είπε στη συνέχεια για τα πρότυπα ομορφιάς: «Η εικόνα που έχουν για την ομορφιά είναι κάτι ψεύτικο και fake που βλέπουν στα social που είναι μη ρεαλιστικό. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από το σπίτι. Να καταλάβουν ότι η φυσική ομορφιά είναι το παν. Είναι ωραίο να είσαι διαφορετική, είναι ωραίο να ξεχωρίζεις.

Μου είχαν ζητήσει κάποτε να κάνω πλαστική στη μύτη. Τότε ήταν της μόδας η γαλλική μύτη. Εκνευρίστηκα πολύ και δεν το έκανα. Νομίζω γεννιόμαστε με μία προσωπικότητα. Το περιβάλλον μπορεί να διαμορφώσει τη συμπεριφορά μας, αλλά ο χαρακτήρας μας είναι ίδιος. Ο χώρος αυτός έχει να κάνει πολύ με τη διαχείριση της απόρριψης».

Κλείνοντας, η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Μετά το θέμα της υγείας μου έγινα πιο χαλαρή, δυνατή, σοφή και συνειδητοποιημένη».