«Νομίζω όλοι στη δουλειά έχουμε κάνει. Δεν είναι τσόντες…. ρεαλιστική ταινία»

«Δεν μου έχει τύχει να μου την πέσουν για να πάρουν ρόλο.»

Ο Βασίλης Θωμόπουλος τα είπε όλα χωρίς δεύτερη σκέψη στην Σάσα Σταμάτη και στο Ooh la la. Εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο πως δεν του την πέφτουν για να πάρουν ρόλους και παραδέχτηκε πως έχει σκηνοθετήσει… ρεαλιστικές ταινίες. Όσο για τους τσακωμούς, ο ίδιος λέει πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έρθει στα χέρια…

«Δεν μου έχει τύχει να μου την πέσουν για να πάρουν ρόλο. Εγώ πήγα σε αυτή τη δουλειά για αυτό το λόγο και έχω απογοητευτεί πλήρως. Δεν μου την έπεσε καμία. Ούτε καν αγόρι. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος καημός. Γιατί ακούω καμιά φορά που λένε και λέω κάποιο πρόβλημα έχω.

[dfp_ads id=236982]

Τότε που ήρθε η μεγάλη κρίση, η τηλεόραση έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να είναι πραγματικά δίπλα στον πολίτη. Να τον βοηθήσει όταν δεν μπορούσε να βγει έξω, όταν δεν ήξερε τι να κάνει και τι του γίνεται. Δεν στάθηκε δίπλα του και τώρα το πάει λίγο από την αρχή. Θυμίζει έναν κύκλο που ξαναρχίζει. Όλα αυτά τα τηλεπαιχνίδια, τα Survivor κλπ.

Θα σκηνοθετούσα τσόντα. Δεν χρειάζεται να πάρω πολλά λεφτά. Νομίζω όλοι στη δουλειά έχουμε κάνει. Δεν είναι τσόντες…. ρεαλιστική ταινία. Θέλω να ξέρεις ότι για τις τσόντες που είπες,για ένα μεγάλο διάστημα, πάρα πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, δανέιζαν τουλάχιστον τη φωνή τους.

Έχω πλακωθεί πολλές φορές. Παλιά σε ένα ζωντανό, είχα ανοίξει την πόρτα και είχα πετάξει έναν ηχολήπτη με την καρέκλα έξω από το βαν. Μετά τον πέτυχα σε άλλη δουλειά και δεν έμπαινε μέσα. Έχω έρθει στα χέρια με καμεραμάν πολλές φορές. Έχω τσακωθεί και με ηθοποιούς και οι ηθοποιοί μεταξύ τους πολλές φορές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε ακόμα και για τη γνωριμία του με τη σύζυγο του, αλλά η περιγραφή του δεν είναι αυτό που ενδεχομένως περιμένατε. Δείτε τι είπε:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!