Nomads: Σοκ για την ομάδα της Φωτιάς! Η απόφαση της παραγωγής που αλλάζει τα δεδομένα!

Nomads

“Κόκαλο” οι διάσημοι του ριάλιτι επιβίωσης από την ανακοίνωση!

Τα πράγματα αλλάζουν, πλέον, από την Κυριακή στο Nomads, καθώς έρχεται η μεγάλη ανατροπή για όλους τους παίκτες.

[dfp_ads id=236982]

Η αποχώρηση του Νικόλα Παπαδόπουλου, λόγω ιατρικών προβλημάτων, άλλαξε τις ισορροπίες και η παραγωγή αποφάσισε να φύγει ένας παίκτης των διασήμων και να πάει στην ομάδα των Ωκεανών.

Αποχώρησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος! Η γιατρός του απαγόρευσε να συνεχίσει στο παιχνίδι

Όταν η Αποστολία Ζώη ξεκίνησε να διαβάζει το γράμμα, οι παίκτες έπαθαν σοκ, καθώς καλούνται, πλέον, να μπουν στην διαδικασία μιας ιδιαίτερης ψηφοφορίας και να στείλουν απέναντι έναν συμπαίκτη τους.

“Λύγισε” η Ευαγγελία Πλατανιώτη με την πρόταση γάμου! Είπε το ναι;

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, οι Γιώργος Μαυρίδης και Μάνος Πίντζης δεν αγωνίζονται με την ομάδα της Φωτιάς, οπότε πιθανότατα ένας από τους δύο θα βρεθεί στους αθλητές.

Αποχώρησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Θα είναι ο γνωστός tattoo artist, αν υπολογίσουμε και όλα όσα έχουν γίνει στην πορεία του παιχνιδιού; Θα είναι κάποιος άλλος πιο αδύναμος παίκτης;

«Νομάδες της Φωτιάς, για να διατηρηθεί η αριθμητική ισορροπία των αντρών στις δύο ομάδες, ένας από τους άντρες της ομάδας σας πρέπει να γίνει μέλος των Νομάδων των Ωκεανών. Η επιλογή είναι στα χέρια σας. Πρέπει τώρα να ψηφίσετε ποιος θα είναι αυτός. Εκείνος που θα επιλέξετε θα έχει ασυλία για την επόμενη εβδομάδα και θα πρέπει άμεσα να φύγει για τη βίλα και τη νέα του ομάδα», είπε η Αποστολία Ζώη, διαβάζοντας το μήνυμα.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου του Nomads της Κυριακής…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!