Το Nomads σε ρυθμούς τελικού! Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1…

Nomads

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…

Για τις δύο επόμενες εβδομάδες, το κοινό έχει πιο ενεργό ρόλο από ποτέ και παίρνει την «τύχη των Νομάδων στα χέρια του»! Ψηφίζει για να «σώσει» τον αγαπημένο του παίκτη από τις μονομαχίες που θα ακολουθήσουν. Στην τελευταία εβδομάδα, οι τηλεθεατές ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη, δίνοντάς του το εισιτήριο για τον Τελικό.

[dfp_ads id=236982]

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή, Nomads, βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Μεγάλο Τελικό, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με δύο εβδομάδες γεμάτες δράση, περιπέτεια, ανατροπές και τους παίκτες να τα δίνουν όλα για όλα!

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο Palawan έρχονται τα πάνω κάτω για τους Νομάδες…

Ο Γρηγόρης δίνει το σύνθημα και το τηλεοπτικό κοινό αποκτά ακόμα πιο ενεργό ρόλο καθώς πλέον παίρνει την «τύχη των Νομάδων στα χέρια του». Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων, το κοινό θα ψηφίζει τον αγαπημένο του παίκτη για να τον προστατέψει από την επόμενη μονομαχία. Ο παίκτης που θα συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κάθε φορά, δηλαδή ο πιο «δημοφιλής» από τους 3 υποψήφιους μονομάχους, θα εξασφαλίζει την παραμονή του στο Nomads.

Ακόμη: Στην τελευταία βδομάδα, οι τηλεθεατές ψηφίζουν ποιόν παίκτη θέλουν να στείλουν απευθείας στον Τελικό!

Ημιτελικός: Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον Ημιτελικό όπου θα ανακοινωθεί ποιόν από τους Νομάδες, ψήφισε και αποφάσισε το κοινό να στείλει απευθείας στον Τελικό. Οι εναπομείναντες παίκτες θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα του Ημιτελικού και αυτός που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στα αγωνίσματα αποχωρεί. Οι υπόλοιποι παίκτες περνούν στον Τελικό.

Τελικός: Μετά από 59 επεισόδια, η ώρα για το Μεγάλο Τελικό έφτασε και μόνο 3 Νομάδες θα τα καταφέρουν! Στο 60ο και τελευταίο επεισόδιο, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, οι μονομάχοι θα αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσης, για την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 €.

Μετά από δεκάδες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες, η οχτάδα των Νομάδων είναι γεγονός! Οι Νομάδες, ανασυγκροτούνται, ζυγίζουν τις αντοχές τους, ψυχικές και σωματικές και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό… Ένας μόνο όμως μπορεί να είναι ο μεγάλος νικητής…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!