Nomads: Ποιος αρχηγός πήρε τη μεγάλη νίκη και το έπαθλο;

Nomads

Ποιος βγήκε τρίτος και ποιοι μονομάχησαν στη δεύτερη φάση;

Στη μάχη για το εβδομαδιαίο έπαθλο του Nomads έπεσαν οι τρεις αρχηγοί των ομάδων. Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Ευαγγελία Πλατανιώτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη. Το έπαθλο ήταν 15.000 πέσος, τα οποία θα ξόδευαν στην πόλη, όπως αυτοί ήθελαν.

[dfp_ads id=236982]

Η 23χρονη Ολυμπιονίκης έλαβε μέρος στο συγκεκριμένο αγώνισμα, καθώς οι Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Κατσινόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν μπορούσαν να παίξουν.

Θα… κλάψετε με τον “διάλογο” του Αρναούτογλου με Φιλιππινέζο παγωτατζή!

Το αγώνισμα του Nomads: ROLL WRAPS & FISH CYLINDERS

Οι 3 αρχηγοί έπρεπε να σκαρφαλώσουν πάνω σε μία ξύλινη κατασκευή. Στη συνέχεια να πηδήξουν κάτω στο έδαφος και να συρθούν στην άμμο για να περάσουν κάτω από ένα δίχτυ, έχοντας μαζί τους μια υφασμάτινη μπάλα.

Κρατώντας τη μπάλα έπρεπε να περάσουν μέσα από το ξύλινο τούνελ ξεπερνώντας τα εμπόδια που έβρισκαν μπροστά τους. Μόλις βγήκαν από το τούνελ έπρεπε να ξετυλίξουν όλο το ύφασμα από τη μπάλα, να ανοίξουν το κουτί που θα βρουν και να πάρουν το κλειδί που βρίσκεται μέσα.

Για να προχωρήσουν παρακάτω, έπρεπε να τοποθετήσουν τις σανίδες πάνω στους ξύλινους πασσάλους για να δημιουργήσουν γέφυρα, ώστε να καταφέρουν να περάσουν. Όταν έβρισκαν το ξύλινο μπαούλο, έπρεπε να το ανοίξουν με το κλειδί που είχαν μαζί τους και από μέσα να πάρουν το αγκίστρι.

Στο τελευταίο εμπόδιο έπρεπε να περάσουν απέναντι ισορροπώντας στα σχοινιά και πατώντας στα σιδερένια τρίγωνα. Αφού έφταναν στον τερματισμό έπρεπε να περάσουν το αγκίστρι στο καλάμι και να το χρησιμοποιήσουν για να ψαρέψουν τους ειδικούς κυλίνδρους που θα απελευθερώσουν το κεφάλι του ψαριού. Οι κύλινδροι που έπρεπε να τραβήξουν για να αποκεφαλιστεί το ψάρι ήταν 3 και ήταν τυχαία μπλεγμένοι μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχασε στο πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια μονομάχησαν οι άλλοι δύο με στόχο τις τρεις νίκες. Μεγάλος νικητής με 3-0 αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Οροκλός!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!