Nomads: Ποια καυτή μελαχρινή βρίσκεται ένα βήμα πριν ετοιμάσει βαλίτσες για Μαδαγασκάρη;

Nomads

Πρώην παίκτρια του Nomads αποκάλυψε πρόσωπο που ετοιμάζεται για το ριάλιτι!

Η Μαντώ Γαστεράτου που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Nomads μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του Splash την πληροφορία της για μια… καυτή συμμετοχή του Nomads Μαδαγασκάρη. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια η πρώην παίκτρια του Next Top Model Δήμητρα Αλεξανδράκη, όχι μόνο έχει δεχτεί πρόταση από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, αλλά έχει περάσει και τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους για τη συμμετοχή της.

«Ξέρω ότι έχει δεχτεί πρόταση για το Nomads 2, το ριάλιτι επιβίωσης που θα παιχτεί τώρα με τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Έχει κάνει τις απαραίτητες ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις. Γιατί πριν πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να εξεταστείς σε σωματικά και ψυχικά, αν είσαι σε θέση να συμμετέχεις. Ξέρω λοιπόν μετά βεβαιότητας ότι έχει περάσει από τη διαδικασία αυτή. Νομίζω ότι έχει περάσει και τις εξετάσεις επιτυχώς και κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα τη δούμε ως παίκτρια. Πέρυσι που συμμετείχα και εγώ στο Nomads δεν είχα ακούσει το όνομα της για το Nomads, αλλά θυμάμαι για το Survivor 1 είχε γραφτεί. Κι εγώ αν ήμουν στέλεχος σε κάποιο κανάλι και άνηκα στο δυναμικό στους διευθυντές προγράμματος, θα ήταν ένα όνομα που θα πήγαινε στο μυαλό μου η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σκεπτόμενη πως είναι σούπερ αυθόρμητη. Τη θυμόμαστε και στο Next Top Model. Η Δήμητρα γιατί είχε ξεχωρίσει; Πέρα από την ομορφιά της, είχε ξεχωρίσει και για τον τσαμπουκά που είχε, τον χαρακτήρα», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

Να θυμίσουμε πως πολύ κοντά στο να ταξιδέψει για Μαδαγασκάρη βρίσκεται και ο Νίκος Βουρλιώτης, όπως είχε αναφερθεί στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!