Nomads: Ο Μάνος Πίντζης «αδειάζει» τη Δήμητρα Φραντζή και αποκαλύπτει για τον τρόμο «Γιώργος Μαυρίδης»

Nomads

"Λες να φτάνει ένα ωραίο σώμα; Εκεί καταντήσαμε..."

O Μάνος Πίντζης αποχώρησε από το Nomads και τα πρώτα σχόλια που έκανε στο Πρωινό είχαν κυρίως δύο αποδέκτες: Γιώργος Μαυρίδης, Δήμητρα Φραντζή. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε για τον «τρόμο» που βιώνουν ορισμένοι παίκτες απέναντι στον Γιώργο Μαυρίδη και τους followers του, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για τον ρόλο της Δήμητρας Φραντζή.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν κλείνουν τα φώτα γίνονται πράγματα τα οποία δεν βγαίνουν στην επιφάνεια. Χτυπιόμουν και τους έλεγα συνέχεια «λέτε τη γνώμη σας με ότι κι αν σημαίνει αυτό». Γιατί να μην πω τη γνώμη μου π.χ. στον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έχει 1 εκ. followers; Πώς θα χαρακτηριστώ αν πω τη γνώμη μου ενάντια στον Γιώργο; Θα με θάψουν όλοι. Ε και τι έγινε ρε παιδιά; Επειδή θα πει ο Γιώργος «ο γάιδαρος πετάει», εγώ θα πρέπει να πω «ο γάιδαρος πετάει» για να μην αντιταχθώ στους followers του; Για όνομα του Θεού! Ο Ζαμπίδης έχει μεγάλο φαν κλαμπ. Να μην έχω γνώμη εγώ μόνο και μόνο για να το παίξω καλός; Δεν έχουμε προσωπικότητα έτσι, είμαστε μια ευθεία.

Νομίζω την άποψή σας για την Δήμητρα Φραντζή την έχετε. Λες να φτάνει ένα ωραίο σώμα; Εκεί καταντήσαμε… Πρέπει κάποτε να πάρει θέση, να ψηφίσει σοβαρά. Πολλοί δεν λένε τη γνώμη τους για να μην χαρακτηριστούν. Αυτό δείχνει έλλειψη χαρακτήρα. Δεν είναι ωραίο να είσαι ουδέτερος και αποστασιοποιημένος από τα πάντα».