Nomads: Ο Λευτέρης Παρασκευάς κέρδισε την ατομική ασυλία!

Nomads

Σκληρή μάχη στον τελικό του αγωνίσματος κόντρα στον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Η ομάδα του Ωκεανού έχασε το χθεσινό αγώνισμα του Nomads και οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο μονομάχο της Πέμπτης.

[dfp_ads id=236982]

Οι αθλητές, με πέντε ψήφους, έστειλαν στη συγκεκριμένη διαδικασία τον Μάνο Πίντζη και το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης.

Αρπάχτηκαν Αλεξάνδρου – Αναδιώτης! «Ο Νίκος είναι ειρωνικός! Όπου δεν πίπτει…»

Οι αθλητές αγωνίστηκαν σήμερα για την ατομική ασυλία, με τον Λευτέρης Παρασκευά να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και να εξαιρείται από την ψηφοφορία των τηλεθεατών!

Οι Βασιλική Μιλλούση, Όλγα Πηλιάκη, Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Κατσινόπουλος και Μιχάλης Ζαμπίδης θα τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, όπου αυτός που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη για την παραμονή στο παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ειρήνη Ζάχου δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, καθώς είναι τραυματισμένη και βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων.

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Το σημερινό αγώνισμα για την ατομική ασυλία διεξήχθη σε 3 στάδια. Στο πρώτο οι παίκτες έπαιξαν ανά ζευγάρια που προέκυψαν μετά από κλήρωση. Οι 3 νικητές και ο 2ος καλύτερος βάσει χρόνου προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.

Χωρισμένοι στα δύο οι παίκτες της Φωτιάς! «Εκείνοι έχουν επιλέξει να…»

Οι παίκτες περπάτησαν έχοντας κύβους κάτω από τα πόδια τους. Στη συνέχεια, έπρεπε να περάσουν πάνω από τις ξύλινες δοκούς και να ισορροπήσουν επάνω στην επικλινή ράμπα.

Οι 4 που πήγαν στους ημιτελικούς έπαιξαν ανά ζευγάρια βάσει κλήρωσης στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Εκεί, κρατώντας τα πολύγωνα κομμάτια ενωμένα και ισορροπώντας το μπαλάκι πάνω σε αυτά έπρεπε να περάσουν τα ξύλινα εμπόδια και την τραμπάλα, ώστε να φτάσουν στο τέρμα.

Οι δυο νικητές πέρασαν στον τελικό. Εκεί έπρεπε να ανέβουν στις δυο ειδικές πόρτες και εκείνος που κρατήθηκε για περισσότερη ώρα ήταν ο νικητής που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!