Nomads: Ο Ελληνοαμερικάνος ντράμερ και η Χανιώτισσα δασκάλα! Γνωρίστε τους δύο παίκτες…

Nomads

«Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι χορτοφάγος, οπότε με λίγο ρύζι και όσπρια τη βγάζω».

Οι Γρηγόρης Μόργκαν και Τόνια Σολανάκη θα βρεθούν κι αυτοί με τη σειρά τους στη Μαδαγασκάρη, όπου θα παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο του Nomads. Οι δύο παίκτες μας συστήθηκαν σήμερα μέσα από το Πρωινό, όπου μάθαμε λίγα πράγματα γι’ αυτούς.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι 39 χρονών και είναι μουσικός. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Αμερικάνος. Τα τελευταία χρόνια, ο Γρηγόρης μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ενώ στην Ελλάδα έρχεται για διακοπές, όταν δεν έχει περιοδείες με τη μπάντα του.

«Άμα βρεθεί καμιά ένταση, καμιά φασαρία θα την αποφύγω κάνοντας λίγο διαλογισμό και γιόγκα. Είμαι χαλαρός, προσπαθώ να μην χάνω τον έλεγχο και να κοιτάω και τις δύο πλευρές. Χωρίς φαγητό νομίζω αντέχω. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι χορτοφάγος, οπότε με λίγο ρύζι και όσπρια τη βγάζω. Αρχηγικός δεν είμαι, είμαι πιο πολύ παρατηρητής. Άμα υπάρξει μια δύσκολη στιγμή πρέπει να βρεθεί ένα άτομο που θα αναλαμβάνει ευθύνες. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα τέτοιο άτομο. Σε περίπτωση που νικήσω στο Nomads θα το αφιερώσω στην οικογένειά μου», είπε ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Η Τόνια Σολανάκη είναι 31 ετών και κατάγεται από τα Χανιά. Σπουδάζει δασκάλα στο Παιδαγωγικό Αθηνών και ασχολείται με το πόλο.

«Θα πεινάω, δεν θα πεινάω; Όλοι θα πεινάμε. Θα βρούμε κανέναν χοχλιό, θα τον κάνουμε μπουμπουριστό… Καμιά καρύδα να την κάνουμε μαζί με τον χοχλιό. Έχω ακούσει ότι έχει και ψαράκια… Κάτι θα φάμε. Ποτέ δεν μπήκα σε κανέναν αγώνα για να χάσω. Ξέρω όμως ότι για να κερδίσω εγώ πρέπει να κερδίσει και η ομάδα μου. Η ομάδα μου χωρίς εμένα μπορεί να τα καταφέρει. Εγώ χωρίς την ομάδα μου σίγουρα όχι. Θεωρώ ότι το Nomads για μένα θα είναι μια εμπειρία ζωής. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάθομαι στον καναπέ μου και να τους βλέπω να αγωνίζονται», είπε η Τόνια Σολανάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!