Nomads: Νέα ανατροπή από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον Γιώργο Μαυρίδη!

Δημήτρης Αλεξάνδρου

"Μας το είχε πει την πρώτη εβδομάδα..."

Το κατώφλι του Πρωινό πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε για τη συμμετοχή του στο Nomads. «Πρωταγωνιστής» αρκετών ερωτήσεων ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης.

[dfp_ads id=236982]

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Ο Γιώργος είχε όλα τα φόντα και τις ικανότητες να πάρει το παιχνίδι, το χρηματικό έπαθλο και να το χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει. Τώρα, αν αυτός επέλεξε να κάνει διαφορετικά πράγματα, τα οποία εγώ δεν γνωρίζω… Εγώ τον γνώρισα τις πρώτες δύο εβδομάδες να κάνουμε χαβαλέ, να μας εκμυστηρεύεται και να του εκμυστηρευόμαστε πράγματα… Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχει στο κεφάλι του ένας άνθρωπος και μπορεί να μην περνάει όμορφα στο παιχνίδι, αποτραβιέσαι κι εσύ.

Και κάπου εκεί ήρθε και μία αποκάλυψη η οποία αναστάτωσε το Πρωινό σε τέτοιο βαθμό που έπεσαν και τα φώτα! Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης τόνισε πως: «Μας το είχε πει την πρώτη εβδομάδα και του λέμε ΟΚ, τέλος. Μας το είχε πει».