Nomads: Η μπηχτή του Γιώργου Μαυρίδη για… κολλητούς φίλους 20 ετών!

Nomads

«Σου την πέφτουν πέντε άνθρωποι να σε κλέψουν και ο κολλητός σου 20 χρόνια, φεύγει, ενώ σε χτυπάνε πέντε».

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads αναμένεται να δούμε μια “μπηχτή” που ρίχνει ο Γιώργος Μαυρίδης για… κολλητούς 20 ετών! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες αν υπήρξε κάποια ερώτηση στο Ask Nomads που να τους έφερε σε δύσκολη θέση και όπως φαίνεται, ο γνωστός tattoo artist είναι σαν να… απασφαλίζει!

[dfp_ads id=236982]

«Όταν μου είπε πως γίνεται να εννοώ κάποιον αδερφό μου σε 40 μέρες και μου έθεσε ένα θέμα για το παρελθόν. Θα σου κάνω μια παρομοίωση: Περπατάς στον δρόμο με έναν άνθρωπο που είναι 20 χρόνια κολλητός σου και τον λες “αδελφό σου”.

Και σου την πέφτουν πέντε άνθρωποι να σε κλέψουν και ο κολλητός σου 20 χρόνια, φεύγει, ενώ σε χτυπάνε πέντε. Και από τη διπλανή καφετέρια βγαίνει ο Κωνσταντίνος και έρχεται και σε βοηθάει. Όταν τελειώσει αυτό και σε βοηθήσει, ποιος είναι ο αδελφός σου; Αυτός που είναι 20 χρόνια ή αυτός που σε βοήθησε στα δύο λεπτά;», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Απόψε ο ημιτελικός του Nomads! Ποιοι θα περάσουν στον τελικό;

Σήμερα, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί και ο ημιτελικός του Nomads. Από τους τέσσερις εναπομείναντες παίκτες (Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Αναδιώτης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Αποστολία Ζώη), ένας θα περάσει απευθείας στον τελικό, αυτός που θα έχει λάβει τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Στη συνέχεια, οι άλλοι τρεις θα μονομαχήσουν! Ο χαμένος θα αποχωρήσει, ενώ οι δύο νικητές θα βρεθούν με τη σειρά τους στον τελικό, όπου θα τους περιμένει ο παίκτης που θα έχει πάρει το εισιτήριο από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Nomads…