Nomads: Μεγάλος νικητής ο Στέλιος Χανταμπάκης!

Nomads

Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του Nomads Μαδαγασκάρη! Στέλιος Χανταμπάκης και Γρηγόρης Μόργκαν μονομάχησαν σε έναν τελικό για γερά νεύρα!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο μεγάλος νικητής του Nomads 2018 στη Μαδαγασκάρη! Κατάφερε να ανατρέψει τα πάντα στον τελικό στόχο! Μια μεγάλη βραδιά αυτή της Κυριακής για τους τηλεθεατές του Nomads, με πολύ αγωνία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι εκείνος που, όπως σας είχαμε γράψει,φεύγει από το Nomads με το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Τους τελευταίους 2,5 μήνες στη Μαδαγασκάρη οι παίκτες του Nomads πέρασαν πολλά με το παιχνίδι να παίρνει συχνά διαφορετική τροπή. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, o Χρήστος Βασιλόπουλος, o Γρηγόρης Μόργκαν, η Ντάρια Τουρόβνικ, η Αθηνά Κωστοπούλου, ο Δήμος Χαριστέας, ο Mike και ο Στέλιος Χανταμπάκης έφτασαν στις τελικές αναμετρήσεις του Nomads. Από τους τρεις προημιτελικούς η Αθηνά Κωστοπούλου, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης προκρίθηκαν στον ημιτελικό του Nomads. Το βράδυ της Κυριακής ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε και το όνομα του τέταρτου παίκτη που επίσης κατάφερε να περάσει στον Ημιτελικό χάρη όμως στις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και αυτός ήταν ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Nomads: Η απογοήτευση του μισθοφόρου για τον αποκλεισμό του και τα σχόλια στο twitter!

Ο τελικός του Nomads ήταν θέμα αντρών αυτή τη φορά. Ο Γρηγόρης Μόργκαν ήταν εκείνος που κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες ισορροπώντας τα σακιά πάνω στους στήλους και να περάσει πρώτος στον μεγάλο τελικό του Nomads.Στο δεύτερο αγώνισμα ο Στέλιος Χανταμπάκης ανταγωνίστηκε τις δύο γυναίκες του ημιτελικού. Οι τρεις τους παιδεύτηκαν πολύ μέχρι να βρουν τον σωστό συνδυασμό των κομματιών για να πετύχουν τον σχηματισμό του κύβου. Τελικά ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε την πρόκρισή τους στον τελικό!

Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης ήρθαν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό του Nomads. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα και επέλεξε ως πλεονέκτημα του στην τελική πίστα λιγότερα κομμάτια στο παζλ. Στο παιχνίδι μνήμης που ακολούθησε νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης ζητώντας το πλεονέκτημα τα βαρέλια του τελικού αγωνίσματος να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο. Στο τρίτο αγώνισμα οι παίκτες μετέφεραν 3 μπάλες προσπαθώντας να τις κινούν συνεχώς μέσα σε ένα γουόκ. Ο Γρηγόρης Μόργκαν επέλεξε να έχει το προβάδισμα των λιγότερων στόχων στην τελική πίστα. Στο τέταρτο αγώνισμα Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης προσπάθησαν να σύρουν τους δίσκους τους μέχρι το κίτρινο πλαίσιο. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κέρδισε και τρίτο πλεονέκτημα, ένα γράμμα σηκωμένο στον τελικό στόχο.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν κατάφερε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στην τελική κούρσα. Ο τελευταίος όμως στόχος αποδείχθηκε ο εφιάλτης του, αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το προβάδισμα του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας σερί τους στόχους και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Nomads, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Δείτε τον τελικό στόχο που έκρινε τον νικητή:

Δείτε την απονομή και τους πανηγυρισμούς:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!