Nomads: «Λύγισαν» Στέλιος Χανταμπάκης και Σάββας Πούμπουρας! «Εύχομαι σε κανέναν να μην περάσει αυτά που πέρασα την προηγούμενη χρονιά!»

Nomads

Η νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη στο Nomads συγκίνησε τον φίλο του και παρουσιαστή Σάββα Πουμπουρα!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο νικητής του Nomads 2018 στη Μαδαγασκάρη. Ο Στέλιος Χανταμπάκης πέρασε στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης καταφέρνοντας να προκριθεί αγωνιστικά μέχρι εκεί και τελικά κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ. Περισσότερο όμως για εκείνον η νίκη ήταν ηθική. Μετά τη συμμετοχή του στο Survivor ο παίκτης είχε δεχτεί έντονη κριτική και ο ίδιος ήθελε να αποκαταστήσει την εικόνα που είχε σχηματίσει ο κόσμος για εκείνον.

Ο Σάββας Πούμπουρας αγκάλιασε τον μεγάλο νικητή του Nomads και βούρκωσε… «Τώρα που ηρεμήσαμε και οι δύο πραγματικά σε ξέρω πάρα πολλά χρόνια, Γρηγόρη και εσένα σε ξέρω λίγο λιγότερα από το Στέλιο, σας αγαπώ εξίσου, απλά ξέρω αυτό το παιδί πόσο δύσκολα πέρασε μετά από το πρώτο ριάλιτι επιβίωσης. Άξιζε και στους δύο η νίκη. Ο Στέλιος τα κατάφερε. Ήταν ένας τρομερός αγώνας. Έμεινες πολύ πίσω, φαινόταν ότι δεν θα τα καταφέρεις, ο Γρηγόρης είχε τρία πλεονεκτήματα σε όλη την πίστα. Παρόλα αυτά έσπασες τα δεδομένα. Έκανες μια τρομερή νίκη στους κρίκους και κατάφερες και είσαι εδώ. Πώς το βιώνεις;», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Αυτό που λένε ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται είναι αλήθεια. Δεν μπορούμε να κρατάμε μόνο της χαρούμενες στιγμές, αλλά πρέπει να τα βάζουμε όλα κάτω να δυναμώνουμε και να συνεχίζουμε. Εύχομαι σε κανέναν να μην περάσει αυτά που πέρασα την προηγούμενη χρονιά. Όλα αυτά έμειναν μέσα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Παρόλα αυτά κοίταξα τα δικά μου λάθη και μόνο. Ήρθα εδώ με πάρα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου ότι τίποτα δεν θα ήτανε εύκολο. Ήθελα να προσπαθήσω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε. Με γνώριζαν και πριν από τους δύο μήνες που με είδαν σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Με πίστευαν, με πιστεύουν. Ήθελα να τους δείξω ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Πρέπει να προσπαθούμε γιατί αυτή είναι η ζωή μας, όσες δυσκολίες και αν μας έρχονται πρέπει να προσπαθούμε. Να προσπαθούμε όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είμαι σε ένα όνειρο. Αλλά μπορεί να ήταν το προηγούμενο ένα όνειρο», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και η φωνή του έσπασε στη συνέχεια όταν αναφέρθηκε στην οικογένεια του: «Αυτή τη νίκη και αυτή την προσπάθεια την αφιερώνω στην οικογένεια μου και είναι το μόνο που γυρίζω πίσω. Κανένα χρηματικό έπαθλο δεν είναι αξία για την οικογένεια μου και το μόνο που γυρίζω πίσω είναι η προσπάθεια μου. Τίποτα άλλο δεν γυρίζω πίσω.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!