Nomads: «Κάρφωσε» Αλεξανδράκη ο Βασιλόπουλος! «Φόρτωσε» και του απάντησε!

Αλεξανδράκη

«Με εξευτέλισε!».

Ο Σάββας Πούμπουρας ρωτούσε τους Κροκόδειλους για το έπαθλο που κέρδισαν. Κάπου εκεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το αγαπημένο της σημείο, που ήταν φυσικά το φαγητό!

«Αυτό ήταν το καλύτερο κομμάτι Σάββα μου γιατί από το φαγητό εγώ μετά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Γεμίζω το πιάτο μου με τα πάντα μέσα και μετά άρχισα και έτρωγα από γύρω γύρω, δεν έτρωγα από το πιάτο μου. Οπότε όταν ήρθε η ώρα να φάω από το πιάτο μου… είναι βουλιμία αυτό το πράγμα«, έλεγε γελώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη, προκαλώντας την αντίδραση – «καρφί» του Χρήστου Βασιλόπουλου, που σχολίασε πως…

«Εγώ δεν είμαι έτσι Σάββα. Εγώ μοιράζω την τροφή ανάλογα με το πόσα άτομα είναι η ομάδα και φυσικά περιμένω να δω αν θα φάνε όλοι, να δώσω και το δικό μου. Ή αν κάποιος έχει μείνει και πεινάει ακόμα και θέλει περισσότερο φαγητό, εγώ δίνω και το δικό μου πάντα. Κάποιοι στην ομάδα δυστυχώς δεν σκέφτονται ομαδικά. Σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και πως θα γεμίσουν την κοιλιά τους. Προσπαθούμε να έρθουμε όλοι στην ίδια ενέργεια και στο ίδιο κλίμα, αλλά… Θα δούμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης, ενώ την ίδια στιγμή η συμπαίκτρια του αντιδρούσε με μορφασμούς στα λεγόμενα του και ανασκουμπωνόταν για να δώσει την απάντηση της:

«Έτυχε αυτό να γίνει στο έπαθλο, γιατί δεν νομίζω ότι όσο καιρό ήμασταν στην Σαβάνα να συνέβαινε αυτό. Έπαιρνα δύο κουταλιές ρύζι και πάντα έδινα τη μιάμιση. Ψέματα; Έτυχε να γίνει αυτό μια μέρα που κερδίσαμε ένα έπαθλο, γιατί ήταν πάρα πολύ το φαγητό», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ψειρίζει πράγματα συνέχεια», πρόσθεσε ο Μάριος Ακριβόπουλος.

«Με εξευτέλισε!», είπε γελώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όσο για το αν έχει λείψει από κάποιον φαγητό εξαιτίας της λιγούρας της Δήμητρας Αλεξανδράκη: «Αυτό δεν μπορώ να το πω, αλλά απλώνει χέρι…».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!