Nomads: «Καρφί» Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες της Αλεξανδράκη! «Όταν φεύγεις και κάνεις μια τέτοια έξοδο, ωραίο θα ήταν να…»

Nomads

Πώς σχολίασε η ομάδα της όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν φύγει από το Nomads;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έφυγε και άφησε πίσω της συντρίμμια. Οι συμπαίκτες της σχολίασαν την απόφαση της να αποχωρίσει στο live της Κυριακής από το Nomads, ενώ η ομάδα της συζήτησε το θέμα που έθεσε λέγοντας πως δεν νιώθει να την αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα μέσα από τις συμπεριφορές κάποιων.

«Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ», ανέφερε συγκεκριμένα η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν φύγει.

Ανατροπή – βόμβα στο Nomads! Αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι…

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος είχε κοντραριστεί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, σχολίασε αρνητικά τα όσα είπε η παίκτρια πριν φύγει.

«Όταν φεύγεις και κάνεις μια τέτοια έξοδο, ωραίο θα ήταν να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Αν έχεις να πεις κάτι με κάποιον, θα μπορούσες να το πεις μετά το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το πεις ούτε στο live, ούτε μπροστά στην ομάδα. Μπορείς αν θες και σε ενδιαφέρει να πιάσεις τον άλλον κατ’ ιδίαν και να πεις: «Τότε στο παιχνίδι περάσαμε πολύ ωραία, αλλά…». Το να λες και να φεύγεις και να γίνεται όλο αυτό, νομίζω ότι ήταν λίγο περιττό», ανέφερε ο ηθοποιός. Κανείς πάντως από την ομάδα δεν βρήκε ποιον στοχοποιούσε η Δήμητρα με αυτά που είπε.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!