Nomads: Η απόφαση της Αννίτας Ναθαναήλ τους άφησε άφωνους! «Θέλω να πω κάτι…»

Αννίτα Ναθαναήλ

Τι τους ανακοίνωσε;

Οι Λεμούριοι ήταν οι μεγάλοι νικητές με 7-6 στο αγώνισμα αρχηγών του Nomads και κέρδισαν το πρώτο μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήγαν σε ένα παραδεισένιο νησί, όπου πέρασαν ευχάριστες στιγμές και φυσικά έφαγαν ένα υπέροχο γεύμα.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας, κλήθηκε ν αποφασίσει ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος της Κυριακής. Τη στιγμή που ο γνωστός ηθοποιός ήταν έτοιμος να πει την απόφασή του, η Αννίτα Ναθαναήλ τον διέκοψε και πήρε τον λόγο.

Ο εκνευρισμός και το καρφί της Αλεξανδράκη στον Βασιλόπουλο!

«Το δέσιμο της ομάδας μας είναι το πιο σημαντικό. Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα εγώ να θέσω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα, να παρακαλέσω τον αρχηγό μας να με θέσει υποψήφια. Όπως δεν προσέφερα με την παρουσία μου σήμερα, πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην επόμενη μονομαχία και να φέρω κάποιο αποτέλεσμα, να μην χάσουμε κανέναν παίκτη.

Φυσικά τίποτα δεν μου εξασφαλίζει το ότι θα περάσω και θα κερδίσω, όμως, δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία που θα μας στοιχίσει, θα μας δημιουργήσει άγχος. Απλά θέλω σαν μάνα, άλλωστε έτσι με λένε όλοι, μαμά… Η μαμά φροντίζει για τα παιδιά της και είναι αυτή που θα θυσιαστεί πρώτη. Κι εγώ θέλω να θυσιαστώ στην προκειμένη περίπτωση», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, τελικά, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της Αννίτας Ναθαναήλ και την έθεσε υποψήφια μονομάχο της Κυριακής, όπου θα παλέψει απέναντι στους Δήμο Χαριστέα και Τόνια Σολανάκη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Nomads!