Nomads: Φωτογραφίες από τη συγκλονιστική αποψινή πρεμιέρα!

Οι παίκτες υπερβαίνουν τον εαυτό τους στο αγώνισμα!

Το Nomads κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων θα βρίσκονται για 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, σε 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, την επιβίωση και την παραμονή στο παιχνίδι και βέβαια για το χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

[dfp_ads id=236982]

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Δείτε εδώ όλους τους παίκτες και το βιογραφικό τους

Στο Πρωινό έπαιξαν το πρωί της Δευτέρας οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές των συμμετεχόντων στο Palawan, τις οποίες θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού…

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Βάσω Μιλλούση από την ομάδα Ωκεανός, δίνουν σκληρή μάχη για τη νίκη…

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το zappIT, βλέπουμε τον Νίκο Αναδιώτη με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λίγο μετά την άφιξή τους στην παραλία.

Nomads

Οι πληροφορίες μας λένε πως στην πρεμιέρα του Nomads, απόψε στις 21.00, θα δούμε ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα και ένα επεισόδιο με πολλές ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις. Θα δούμε τους παίκτες να υπερβαίνουν τον εαυτό τους!