Nomads: Επική ανατροπή της Φωτιάς! Έχασαν την ασυλία οι Ωκεανοί!

Nomads

Τρελά πανηγύρια στη μία πλευρά, στεναχώρια και απογοήτευση στην άλλη!

Η ομάδα της Φωτιάς έκανε επική ανατροπή στο αγώνισμα του Nomads και κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη ασυλία για την τρέχουσα εβδομάδα. Μπορεί να έχασαν στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο, στη συνέχεια με δύο νίκες έφτασαν στον τελικό τους στόχο.

[dfp_ads id=236982]

Οι Νομάδες του Ωκεανού οδηγήθηκαν, λοιπόν, στο συμβούλιο, προκειμένου να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο που θα παλέψει την Παρασκευή για την παραμονή.

Εκνευρισμένη η Φραντζή αγνόησε επιδεικτικά τον Μαυρίδη!

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος πήρε δύο ψήφους, η Ευαγγελία Πλατανιώτη άλλους δύο και από μία πήραν οι Βασιλική Μιλλούση και Όλγα Πηλιάκη. Την τελευταία ψήφο, και συγκεκριμένα του Μιχάλη Ζαμπίδη, θα την δούμε στο αυριανό επεισόδιο, όπου και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος.

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Στο σημερινό αγώνισμα έπαιξαν ταυτόχρονα δύο παίκτες (ένας από κάθε ομάδα) και συμμετείχαν όλοι οι παίκτες.

«Προσπαθούν να κάνουν αντιπαθητικό τον Γιώργο Μαυρίδη στο κοινό»

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν αφού πάρουν φόρα, να γλιστρήσουν με την κοιλιά τους επάνω στην πλατφόρμα και να πιάσουν την μπάλα που θα συναντήσουν στη διαδρομή τους. Μόλις έφταναν στο τέλος της πλατφόρμας έπρεπε να σηκωθούν και να κλωτσήσουν την μπάλα με το πόδι τους μέχρι να μπει στην ειδική τρύπα. Ο παίκτης που έβαζε πρώτος γκολ ήταν ο νικητής του γύρου.

Σε περίπτωση που δεν κατάφερναν να πιάσουν την μπάλα καθώς θα γλιστρούσαν στην πλατφόρμα, έπρεπε να βγουν έξω στον ειδικό διάδρομο και να ξεκινήσουν από την αρχή. Οι μπάλες είχαν ειδική αρίθμηση και κάθε φορά ο Γρηγόρης τους υποδείκνυε ποιο νούμερο θα πρέπει να πιάσουν.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!