Nomads: Χαμός με τα δάκρυα του Μαυρίδη στο Πρωινό! «Άδειασαν» τους διάσημους

Nomads

«Ρισκάρουν να φύγει ο Μαυρίδης και να μείνουν με την Κολέτσα, με τον Πίντζη...»

Η ομάδα του Πρωινού τα έβαλε με τους διάσημους στην ομάδα «Φωτιά» των Nomads για τον τρόπο που ψήφισαν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι. Στο στόχαστρο βρέθηκαν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Αποστολία Ζώη, αλλά και η συνεργάτιδα του Πρωινού Μαντώ Γαστεράτου.

Πατλάκη: «Αυτό ήταν στρατηγική. Φάνηκε ότι όλοι είχαν συνεννοηθεί να δώσουν τον Μαυρίδη.»

Σκορδά: «Το να έχεις στρατηγική στην ψηφοφορία, αυτό δημιουργεί κλίκες από μόνο του. Πήγαν έτοιμοι από πριν με αυτή τη λογική.»

Πατλάκη: «Ακούσαμε δικαιολογίες αστείες. Ξεκίνησε να πει κάτι η Αποστολία Ζώη και έξυπνος – «γάτα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το αρπάζει και της λέει… «δηλαδή τον προτείνεις γιατί πιστεύεις ότι θα τον κρατήσει ο κόσμος;» και εκεί αρχίζει και κεκεδίζει, «τα χάνει» δεν καταλαβαίνεις.»

Σκορδά: «Εγώ δεν καταλαβαίνω. Ρισκάρουν να φύγει ο Μαυρίδης και να μείνουν με την Κολέτσα, με τον Πίντζη…»

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης, βλέπουμε τον Γιώργο Μαυρίδη να καταρρέει on camera και να λέει τα εξής: «Είμαι σε απόγνωση ρε μαλ…α. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά, και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μαλ…α; Έχω τρελαθεί».

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο!

Βλέποντας τα στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο, η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε η ομάδα της φωτιάς στον Γιώργο Μαυρίδη και θα έβαλε και με τη Μαντώ Γαστεράτου για όσα υποστήριξε…

«Αφήνεις τα πάντα και πας κάπου, σε ένα παιχνίδι. Άνθρωποι οι οποίοι τους ξέρεις σε βάζουν στην άκρη. Πώς ασθάνεσαι; Ούτε αυτός θα ήθελε να κλάψει. Εδώ δεν θα ήθελε να πει αν η μαμά του του έχει τηλεφωνήσει. δεν το έκανε επίτηδες. Ποιος άνθρωπος δεν θέλει να είναι αρεστός; Πείτε μου κάποιον από τον πιο διάσημο, από τον πιο πλούσιο που δεν θέλει να είναι αρεστός και δεν του κοστίζει. Είναι στην ανθρώπινη μας φύση να θέλουμε να είμαστε αγαπητοί. Για αυτό το λόγο όταν γνωρίζουμε κάποιον δε του βγάζουμε το χειρότερο μας εαυτό. Μας βγαίνει από μέσα μας να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ακόμα και σε μία σχέση.

Τη Μαντώ την ξέρουμε έτσι. Εγώ ξέρετε πόσο την αγαπώ και ήθελα και φέτος να είναι μαζί μας. Βγαίνει λοιπόν η Μαντώ και λέει – ήταν το πρώτο που ακούσαμε, άρα η Μαντώ κάπου το άκουσε για να το πει και στον Γρηγόρη στο συμβούλιο, κάπως είχε συζητηθεί – είπε «τον ψηφίζω γιατί τον βλέπω ότι είναι κάπως και θέλω να ξαναπάρει τα πάνω του, να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Αν δεις τη σημερινή εικόνα, έναν άνθρωπο που τον έχεις ψηφίσει κιόλας και βλέπεις ότι αισθάνεται κάπως και θες να ανακτήσει τις δυνάμεις του και κάθεται δίπλα σε μία καρεκλίτσα και εσείς όλοι χοροπηδάτε και είστε μια παρέα, προσπαθείς να τον ανοίξεις. Πας και του μιλάς. Δεν τον ψηφίζεις για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Αν θες να βοηθήσεις, όπως είπε η Μαντώ, πας και του μιλάς.