Nomads: Αντέδρασε η Τόνια Σολανάκη στην υποψηφιότητα της! «Νιώθω χάλια!»

Τόνια Σολανάκη

«Δεν ξέρω τι να πω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.»

Μετά την ήττα τους στον στίβο μάχης ο Γρηγόρης Μόργκαν επέλεξε την τρίτη μονομάχο του Nomads και αυτή ήταν η Τόνια Σολανάκη. «Στην ομάδα σαν προσωπικότητα μπορεί σε κάποια πράγματα να μην ταιριάζεις με όλους. Είναι πολύ νωρίς και πρέπει να είμαστε πολύ δεμένοι και στο μυαλό και στο σώμα», εξήγησε ο αρχηγός της ομάδας.

«Θεωρείς ότι δεν προσπαθώ; Ή θεωρείς ότι από την πρώτη εβδομάδα πρέπει να παίζουμε σφαλιάρες ο ένας στον άλλον; Γιατί εγώ θέλω λίγο χρόνο. Βλέπεις ότι η πρώτη εβδομάδα με τη δεύτερη έχει τεράστια αλλαγή και το νιώθω και εγώ η ίδια, αλλά δεν μπορώ να είμαι ψεύτικη. Με κάνεις και έχω δεύτερες σκέψεις γιατί εγώ όλη αυτή την εβδομάδα ένιωθα πάρα πολύ καλά, οπότε αυτό που εσύ εισπράττεις και εγώ όχι με κάνει να έχω μια πολύ εσωτερική ανασφάλεια αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι να πω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.», αντέδρασε η Τόνια Σολανάκη.

Ενώ στη συνέχεια βούρκωσε που βρέθηκε ξανά σε αυτή τη θέση:

«Νιώθω χάλια. Δεν μου αρέσει να στεναχωριέμαι. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μια αρένα μπροστά μου. Έχω εννιά ανθρώπους που πρέπει να δείξω μέσα σε δύο εβδομάδες ποια είμαι, τι μπορώ να καταφέρω και να τους δείξω ότι δεν ξέρουν τι μπορώ να καταφέρω. Θα πάω και θα προσπαθήσω να κερδίσω την ασυλία. Θεωρώ ότι αν τους αποδείξω ότι ακόμα μια φορά έχω αγωνιστεί στο στίβο μάχης κι έχω κερδίσει την ασυλία, ίσως μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα, αθλητικά τουλάχιστον. Νιώθω ότι δεν με έχουν «μετρήσει» σωστά ούτε αθλητικά, ούτε σαν άνθρωπο. Αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να τους κατηγορήσω, γιατί και εγώ ίσως τους έχω μετρήσει λάθος».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!