Nomads: Αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού! Η ανακοίνωση του Πούμπουρα…

Nomads

«Ξεκινάει μια πάρα πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα…».

Η ένωση στο Nomads πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τον Σάββα Πούμπουρα να ανακοινώνει στη Live αρένα τους πέντε παίκτες που πέρασαν στην τελική δεκάδα και τους τρεις που έπρεπε να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Δείτε εδώ ποιοι πέρασαν στην ένωση!

Ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε, στη συνέχεια, στους εναπομείναντες δέκα παίκτες πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα.

«Ξεκινάει μια πάρα πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα. Οι ομάδες θα διατηρηθούν παρ’ όλα αυτά ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του. Την εβδομάδα που έρχεται έχουμε τρία αγωνίσματα ατομικής ασυλίας. Οι νικητές του κάθε αγωνίσματος, ο ένας νικητής που θα βγαίνει κάθε μέρα θα έχει ημερήσια ατομική ασυλία. Επίσης, θα είναι αυτός που θα επιλέγει τον πρώτο μονομάχο.

Ύστερα όλη η ομάδα θα ψηφίζει για τον δεύτερο μονομάχο. Αυτό θα γίνεται και τις τρεις μέρες, οπότε σύνολο θα φτάσουμε την Κυριακή με έξι μονομάχους. Οι έξι αυτοί θα μονομαχήσουν και τρεις θα σωθούν και οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού. Δύο από αυτούς θα αποχωρήσουν στο επόμενο live», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Nomads!