Nomads: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι! Ποιος πήρε την ατομική ασυλία;

Nomads

Πώς ψήφισαν οι παίκτες στο συμβούλιο;

Την πρώτη ατομική ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα στο Nomads κέρδισε η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια νίκησε τον Γιώργο Μαυρίδη στον τελικό και πλέον θα είναι …ήσυχη για τις υπόλοιπες ημέρες. Η Βασιλική Μιλλούση, από την άλλη, έχασε στο αγώνισμα των ηττημένων και είναι η πρώτη υποψήφια μονομάχος.

[dfp_ads id=236982]

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιο μονομάχο.

“Κατέρρευσε” η Αποστολία Ζώη λίγο πριν το αγώνισμα!

Ο Λευτέρης Παρασκευάς, λοιπόν, είναι ο δεύτερος υποψήφιος μονομάχος, καθώς έλαβε τέσσερις ψήφους από Βασιλική Μιλλούση, Γιώργο Κατσινόπουλο, Νίκο Αναδιώτη και Δήμητρα Φραντζή.

Δύο ψήφους έλαβε η Δήμητρα Φραντζή (Αποστολία Ζώη, Δημήτρης Αλεξάνδρου), ενώ από μία έλαβαν οι Δημήτρης Αλεξάνδρου (Γιώργος Μαυρίδης), Γιώργος Μαυρίδης (Κωνσταντίνος Οροκλός) και Κωνσταντίνος Οροκλός (Λευτέρης Παρασκευάς).

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Στο σημερινό αγώνισμα για την πρώτη ατομική ασυλία έπρεπε οι παίκτες να μεταφέρουν 10 δίσκους που θα τους τοποθετούσαν στις δυο άκρες μιας μεταλλικής βέργας την οποία κρατούσαν, ενώ προχωρούσαν ανάμεσα στα εμπόδια.

Ξεκινώντας φόρτωσαν τους 4 πρώτους δίσκους από την αφετηρία και έπρεπε να περπατήσουν επάνω στη δοκό χωρίς να τους πέσουν οι δίσκοι, αλλά ούτε να πέσουν και οι ίδιοι από το εμπόδιο. Στη συνέχεια φόρτωσαν τους 4 δίσκους και έπρεπε να περάσουν το επόμενο εμπόδιο ανεβάζοντας και κατεβάζοντας τη βέργα μέχρι να βγουν από τα κάθετα ξύλα.

Μετά φόρτωσαν τους τελευταίους 2 δίσκους και έπρεπε να περάσουν τις κρεμαστές τάβλες.Φτάνοντας στο τέλος, έπρεπε να βάλουν τους δίσκους επάνω στην ξύλινη πλατφόρμα και να τους πετάξουν, ώστε να μπουν μέσα στα ειδικά κλουβιά.

Οι παίκτες έπαιξαν ανά τρεις. Από τους τρεις πρώτους γύρους, προκρίθηκαν οι 6. Στη συνέχεια αυτοί οι 6 έπαιξαν σε 3 ζευγάρια και προέκυψαν 3 νικητές. Από την τριάδα αυτή, οι δυο καλύτεροι στο χρόνο έπαιξαν στον τελικό.

Οι 3 ηττημένοι από τους πρώτους γύρους, έπαιξαν ξανά και εκείνος που έχασε,  ήταν ο 1ος υποψήφιος μονομάχος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!