Nomads: Το «άδειασμα» της Αποστολίας Ζώη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Μαντώ Γαστεράτου

Nomads

Πώς αιτιολόγησε την ψήφο της στην συμπαίκτρια της η γνωστή τραγουδίστρια;

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Nomads. Πήρε την πρώτη ψήφο από την αρχηγό της ομάδας της Φωτιάς, Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε πολλά να πει για να αιτιολογήσει την ψήφο της…

[dfp_ads id=236982]

«Σε αυτό το σημείο που είμαστε, επειδή είμαστε ομάδα ακόμα, θα πρέπει να κρίνω εντελώς ομαδικά και όχι συναισθηματικά γιατί χρειαζόμαστε τον κάθε κρίκο. Μακάρι να μπορούσα να ψηφίσω εμένα, έκανα λάθος σήμερα εγώ. Ο παίκτης που θα ψηφίσω σήμερα για δύο λόγους είναι η Μαντώ γιατί πιέζεται πολύ συναισθηματικά, ψυχολογικά και έχει ζοριστεί με κάποια πράγματα και πιστεύω ότι και θα boostαριστεί αν μπει σε αυτή τη διαδικασία και θα προσγειωθεί λιγάκι στην πραγματικότητα, γιατί πιστεύω ότι το χρειάζεται. Και δεύτερον σήμερα, αισθάνθηκα ότι σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα που ήμασταν όλοι προσηλωμένοι, αισθάνθηκα ότι δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη. Ευχαριστιέται με πολλά πράγματα τα οποία είναι καταπληκτικά, αλλά για άλλη στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα η Αποστολία Ζώη.

Ενώ και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε παρόμοια πράγματα καθώς την ψήφιζε… «Θεωρώ ότι η Μαντώ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο παιχνίδι που λέγεται Nomads. Κοιτάει με ένα δικό της τρόπο λίγο πιο ανάλαφρο την περίσταση. Κοιτάει τα τοπία, το που βρίσκεται. Όλοι τα κοιτάμε αυτά αλλά φτάνουμε και σε μια πιο δύσκολη στιγμή που πρέπει να βάλουμε παραπάνω προσπάθεια».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!