Νίνο: «Έγινε το 2007, ακροβατούσα ανάμεσα στην λογική και στην τρέλα»

Νίνο

"Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου" ανέφερε ο Νίνο.

Ο Νίνο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί και την σκοτεινή περίοδο που πέρασε.

«Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας αλλά μου είπαν ότι έγινε λάθος. Έχω πει στον εαυτό μου να μην το λέω πια, δεν θέλω να το λέω. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα» δήλωσε ο Νίνο.

Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν όλες οι μνήμες, της δημοσιότητας και τότε άρχισα να ζω πραγματικά. Τότε ξεκίνησα να διαβάζω την Καινή Διαθήκη καθημερινά, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Γυρνώντας από το μαγαζί το πρωί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες» πρόσθεσε ο Νίνο.