Νίκος Ζωιδάκης για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση: «Ή θα σταθείς ή θα σε καταπιεί»

Ζωιδάκης Βίσση

"Είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για έναν καλλιτέχνη που κάνει αυτού του είδους τη μουσική να συνυπάρξει με ένα τέτοιο θηρίο", παραδέχεται ο Νίκος Ζωιδάκης.

Στη συνεργασία του με την Άννα Βίσση αναφέρθηκε ο Νίκος Ζωιδάκης. Ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την καλλιτεχνική του συνύπαρξη με την κορυφαία ερμηνεύτρια για μία σεζόν το 2012 στο νυχτερινό κέντρο LAV (Κέντρο Αθηνών).

«Το μεγάλο μπαμ για να βάλουμε την κρητική μουσική στα μεγάλα νυχτερινά σχήματα έγινε με την Άννα Βίσση. Την ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή για αυτό», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

«Ήμουν σε μία συναυλία στην Κρήτη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπου ήρθε η Άννα, της άρεσε και μου πρότεινε να είμαστε τον χειμώνα μαζί. Ποιος θα ‘λεγε όχι; Βέβαια είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για έναν καλλιτέχνη που κάνει αυτού του είδους τη μουσική να συνυπάρξει με ένα τέτοιο θηρίο σαν την Άννα Βίσση», περιγράφει ο Κρητικός τραγουδιστής.

«Αυτές οι πίστες είναι τεράστιες, μπορούν να σε «καταπιούν». Εκεί πρέπει να βάλεις το στοίχημα: ή θα σταθείς ή θα σε καταπιεί», τονίζει ο Νίκος Ζωιδάκης.

Δέχθηκε ποτέ αρνητικά σχόλια για την επιλογή του να συνεργαστεί με πιο mainstream καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση;

«Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιμάμαι ήσυχος. Σε όποιον αρέσει αυτό που κάνω ας το ακολουθήσει. Από τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να βάλω αυτό το καταπληκτικό όργανο και αυτό το καταπληκτικό είδος μουσικής στα μεγάλα μαγαζιά, να τα ακούσει κόσμος που μέχρι πρότινος δεν θα τα άκουγε, δεν έχω δεύτερες σκέψεις», απαντά ο Νίκος Ζωιδάκης.