Νίκος Ζωιδάκης για Πλούταρχο: «Δεν γινόταν να αποδεχτώ αυτά που έλεγαν οι συνεργάτες του»

Νίκος Ζωιδάκης

«Δεν είναι δυνατόν να σε καλούν σε ένα μαγαζί, να είσαι μέρος του προγράμματος και να σου λένε ότι δεν χωράει η φωτογραφία σου απ’ έξω», λέει ο Νίκος Ζωιδάκης.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Ζωιδάκης. Ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία που διεκόπη με τον Γιάννη Πλούταρχο.

«Έχω πάει πολλές φορές στην Αμερική και αυτή η περιοδεία που έκανα ήταν από τις πιο δυνατές. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μού την έδωσε η Άννα Βίσση. Η Άννα είναι ότι το πιο ωραίο έχω γνωρίσει», είπε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

Ο Νίκος Ζωιδάκης είπε στη συνέχεια: «Καμιά φορά επιλέγουμε και λάθος συνεργάτες. Με τον Γιάννη Πλούταρχο παραμένουμε φίλοι. Δεν γινόταν να αποδεχτώ αυτά που μου έλεγαν οι συνεργάτες του.

Δεν είναι δυνατόν να σε καλούν σε ένα μαγαζί, να είσαι μέρος του προγράμματος και να σου λένε ότι δεν χωράει η φωτογραφία σου απ’ έξω. Δεν ψοφάω για τη φωτογραφία ή το όνομα, αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να έχουν την ιεραρχία τους».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε: «Ο Βασίλης Καρράς είναι οικογένεια για μένα».