Νίκος Ζωϊδάκης για Πάολα: «Μη με ρωτάτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δώσει τα χρήματα»

Νίκος Ζωϊδάκης

"Είναι ευαίσθητη. Αφού είπε ότι θα τα δώσει τα χρήματα στο νοσοκομείο, θα τα δώσει", τονίζει ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Νίκος Ζωϊδάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής και λυράρης, που έχει φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με την Πάολα, ρωτήθηκε για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και την αναγγελία της από την πίστα πως θα δώσει την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Όλοι με τον δικό τους τρόπο προσπάθησαν να δείξουν τη θλίψη που ένιωσε και ο πιο αναίσθητος. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει στεναχωρηθεί στο άκουσμα ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι. Η ουσία είναι ότι έφυγαν 57 ψυχές και κανείς δε μπορεί να τους γυρίσει πίσω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ζωϊδάκης.

«Εγώ είμαι από αυτούς που δεν άνοιξαν. Δε σημαίνει όμως ότι το πένθος θα το δείξεις κλείνοντας το μαγαζί σου. Το πένθος πρέπει να υπάρχει στην ψυχή μας. Αν το πάρουμε και διαφορετικά, όλες οι δουλειές λειτούργησαν ενώ υπήρχε εθνικό πένθος», τονίζει ο τραγουδιστής.

Σχετικά με την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να ανοίξουν τα νυχτερινά σχήματα που εμφανίζονται αλλά και με την αναγγελία της Πάολα ότι θα δώσει την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας, ο Νίκος Ζωϊδάκης σχολιάζει:

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω την κίνηση του καθενός. Κάθε άνθρωπος πράττει όπως αισθάνεται. Και μη με ρωτάτε για την Πάολα, γιατί είναι φίλη μου. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είπε ότι θα στείλει τα χρήματα και δεν θα πάνε. Θα πάνε».

«Είναι ευαίσθητη και για να έφτασε στο σημείο να το πει στο μικρόφωνο, σημαίνει ότι ήταν πικαρισμένη», τονίζει ο Νίκος Ζωϊδάκης.