Νίκος Ζερβός: «Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω»

Νίκος Ζερβός

"Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε" είπε ο Νίκος Ζερβός.

Ο Νίκος Ζερβός, στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Τζούμα, μίλησε στο Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο για τις δηλώσεις του ηθοποιού που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τονίζοντας πως είναι άψογος συνεργάτης και πως πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ.

«Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες; Είναι γελοίο, δεν στέκεται… Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια κι από το ραδιόφωνο και τις ταινίες. Είπε κάτι αρκετά ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες» είπε αρχικά ο Νίκος Ζερβός.

«Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα… Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας εννοούσε πως είναι δικαιολογημένο να σκοτώνουμε μια γυναίκα γιατί μας πρήζει. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά, επειδή είναι politically correct; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη λέμε αυτά που σκεφτόμαστε» κατέληξε ο Νίκος Ζερβός.

Μετά το τελευταίο μέρος των δηλώσεων του σκηνοθέτη, όπως ήταν φυσικό, επικράτησε ταραχή στο Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο.