Νίκος Βέρτης: Οι μουσικοί του σπάνε τη σιωπή τους για τα «μαϊμού» εμβόλια

Νίκος Βέρτης

Οι συνεργάτες του Νίκου Βέρτη ανοίγουν τα χαρτιά τους για την πολυσυζητημένη υπόθεση των ψεύτικων εμβολιασμών

Συνέχεια στην υπόθεση των ψεύτικων εμβολιασμών στην οποία εμπλέκεται ο Νίκος Βέρτης δίνουν πλέον με τα ονόματά τους συνεργάτες του τραγουδιστή.

Ο μαέστρος Δημήτρης Δέκος, ο κιθαρίστας Δημήτρης Χατζικίδης και ο μετρ του τραγουδιστή Παντελής Πλιάκος ανοίγουν τα χαρτιά τους στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μιλούν για τη μήνυση που υπέβαλαν κατά του «ψευτογιατρού» αλλά και τις ανησυχίες τους γύρω από το σκεύασμα που τους έχει χορηγηθεί.

«Εμβολιαστήκαμε όλοι οι μουσικοί με πρωτοβουλία της ισραηλινής παραγωγής. Μας είπαν ότι είναι γιατρός, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, θα πάρουμε πιστοποιητικά και θα μπει και στο ΑΜΚΑ μας. Όταν γυρίσαμε, κάναμε τεστ αντισωμάτων και δεν είχε αντισώματα κανένας» αποκαλύπτει ο τότε μαέστρος του Νίκου Βέρτη, Δημήτρης Δέκος. «Ο Νίκος μας πρότεινε να κινηθούμε νομικά, έτσι κι έγινε. Όλοι φοβηθήκαμε για αυτό που μπήκε μέσα μας» πρόσθεσε ο κύριος Δέκος.

Τη δική του εμπειρία καταθέτει και ο κιθαρίστας του Νίκου Βέρτη, Δημήτρης Χατζικίδης: «Ζητάμε η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Είμαστε μαζί με τον Νίκο σε αυτή την υπόθεση, είμαστε όλοι μας θύματα». Την ίδια ώρα και ο επί 20 χρόνια μετρ του τραγουδιστή στέκεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, αναφέροντας: «Μόνο καλό πήγε να κάνει ο κύριος Βέρτης, να μας προστατεύσει. Μάλλον κάποιοι θέλουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό καταφέρονται εναντίον του».