Νίκος Βερλέκης: «Όταν είχα αυτού του είδους την σχέση με την Ειρήνη Παπά, δεν ήθελα να δουλέψω μαζί της»

Νίκος Βερλέκης

"Μια φορά ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί μια ταινία, η οποία έμεινε στην μέση" δήλωσε ο Νίκος Βερλέκης.

Ο Νίκος Βερλέκης κάθισε στον καναπέ του Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι περισσότερο ασχολήθηκε με την ζωή και όχι με την καριέρα, μίλησε για τη σχέση του με την Ειρήνη Παπά, η οποία διήρκεσε 8 χρόνια αλλά και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

«Πώς να την κυνηγήσεις την καριέρα; Με καραμπίνα; Αυτά δεν γίνονται έτσι. Εγώ, όταν είχα αυτού του είδους την σχέση, δεν ήθελα να δουλέψω μαζί της ή να βρω μια δουλειά που να έχει σχέση με εκείνη και μετά να λένε ότι βρήκε λόγω της κυρίας. Έτσι, όταν ήμουν μαζί της, δεν δούλεψα ποτέ μαζί της και πουθενά. Μια φορά ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί μια ταινία, η οποία έμεινε στην μέση. Ήταν δική της παραγωγή» δήλωσε ο Νίκος Βερλέκης.

«Μία φορά πήγα στο Λος Άντζελες, γινόταν μια παραγωγή και με φώναξαν να παίξω τον πρώτο ρόλο για 8 επεισόδια στην τηλεόραση. Έκανα δοκιμαστικό, πέρασα, όλα καλά, αλλά είχε γίνει μια fair offer σε ένα άλλον ηθοποιό κι είχε αρνηθεί. Το μετάνιωσε, πήρε τον ρόλο κι εγώ έμεινα με έναν δεύτερο που προσφέραν. Στενοχωρήθηκα και μετά ήρθα εδώ να παίξω έναν τρίτο στον Καραγιάννη. Πέρα από αυτό, είχα και μια σχέση εδώ με ένα κορίτσι που λάτρευα» πρόσθεσε ο Νίκος Βερλέκης,