Νίκος Βερλέκης: «Έκανα baby sitting στη Ναταλία Γερμανού» – Η απάντηση της παρουσιάστριας

Νίκος Βερλέκης

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Βερλέκης, αλλά και η Ναταλία Γερμανού.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Δημήτρη Πανόπουλο έδωσε ο Νίκος Βερλέκης. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποτε έκανε baby sitting στη Ναταλία Γερμανού.

«Όταν η Ναταλία ήταν μικρό παιδάκι ερχόταν στο θέατρο, την έφερνε ο πατέρας της. Επειδή εγώ έβγαινα στο τέλος της παράστασης, είχα πάρα πολύ χρόνο, οπότε την έπαιρνα τη Ναταλία και πηγαίναμε βόλτα. Πηγαίναμε στο Μινιόν που της άρεσε να βλέπει τα παιχνίδια», είπε ο Νίκος Βερλέκης.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Τώρα συνειδητοποιώ, με αυτό που είπε ο Νίκος Βερλέκης, πόσο τυχερή ήμουν ως παιδάκι γιατί ήμουν 5-6 ετών και με πήγαινε στο Μινιόν και θυμάμαι ότι έλεγα θέλω αυτό, θέλω εκείνο… Και θυμάμαι ότι γυρνούσαν και μας κοιτούσαν όλες οι γυναίκες».

«Ο Νίκος ήταν και παραμένει από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα, τώρα συνειδητοποιώ Νίκο μου πόσο τυχερό παιδάκι ήμουν να έχω έναν τέτοιο κούκλο να μου κάνει baby sitting στα πέντε μου. Και πρόλαβα και το Μινιόν ανοικτό!», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.