Νίκος Βερλέκης: «Έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες με έναν συνάδελφο»

Νίκος Βερλέκης

"Στάθηκα τυχερός και δεν είχα πολλές οικονομικές δυσκολίες. Παλιότερα ήταν πολύ καλύτερες οι απολαβές, τώρα είναι πιο σκληρά τα πράγματα» είπε αρχικά ο Νίκος Βερλέκης

Ο Νίκος Βερλέκης μίλησε  κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην υποχώρηση του στους καβγάδες με τη γυναίκα του, και για τη νέα γένια ηθοποιών.

«Δεν είμαι αυστηρός με τη νέα γένια. Οι νέοι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ κάλοι, διαβάζουν. Έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες με έναν συνάδελφο. Αγαπώ την δουλειά μου και δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Στάθηκα τυχερός και δεν είχα πολλές οικονομικές δυσκολίες. Παλιότερα ήταν πολύ καλύτερες οι απολαβές, τώρα είναι πιο σκληρά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Νίκος Βερλέκης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις και στο εάν είναι αυτός που υποχωρεί μετά από έναν καυγά. «Δεν υπάρχει μυστικό σε μία σχέση, πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς με τον άνθρωπό σου. Με την γυναίκα μου δεν φτάσαμε ποτέ στα άκρα σε έναν τσακωμό. Εγώ υποχωρώ πιο συχνά σε έναν τσακωμό. Πιστεύω είμαι κάλος πατέρας, ήμουν πολύ κοντά στην οικογένεια. Έχω καλή σχέση με τον χρόνο. Μόνο ο θάνατος με φοβίζει, τίποτα άλλο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

«Θα είμαι στην κριτική επιτροπή στο 11ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας», κατέληξε ο Νίκος Βερλέκης.