Νίκος Ρωμανός: «Τον βοήθησα να σταθεί στα πόδια του και τώρα δεν υπάρχω καν γι’ αυτόν»

Νίκος Ρωμανός

Όταν ο Νίκος Ρωμανός αποκάλυψε την αχαριστία που βίωσε από πολύ πετυχημένο συνάδελφο του.

Ο Νίκος Ρωμανός βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο νέο επεισόδιο του The 2night Show στον ΑΝΤ1, τη νύχτα της Τετάρτης. Ο λαϊκός τραγουδιστής θέλησε, μεταξύ άλλων, να μιλήσει για την αχαριστία που αισθάνθηκε από ένα εκ των πέντε κορυφαίων συναδέλφων του που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στη νύχτα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ρωμανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα σενάρια για εμπόδια στις μεγάλες πίστες της Αθήνας υπήρχαν και θα υπάρχουν για πάντα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλάω άχτι στη ζωή μου, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Επειδή ζούμε σε μια υπερβολή, μένω στη γραμμή και δεν την έχω ξεπεράσει. Δεν θέλω να κάθομαι και να λέω για το σύστημα ότι «μου φταίει αυτό» ή «δεν με βοήθησε εκείνο». Είμαι καλά, περνάω καλά και πηγαίνω εγώ την μουσική σαν να είναι μια μέδουσα στη θάλασσα. Νομίζω ότι δεν έχω χάσει, μόνο έχω κερδίσει. Η αγάπη που έχω δηλαδή είναι τεράστια».

«Δικοί μου ήταν οι λόγοι, δικιά μου και η μαγκιά, που λέμε, αν ένιωσα κάποια στιγμή ότι δεν προχώρησε το πράγμα. Δεν έχω όμως ψυχολογικό χώρο και χρόνο να μετράω παράπονα και άχτι, είμαι καλά. Την αχαριστία πιστεύω πως ούτε και συ την συγχωρείς. Έχω νιώσει μια αχαριστία στην πορεία μου, η οποία είναι μέσα στα πέντε μεγαλύτερα ονόματα. Εγώ το πιστεύω, μπορεί να είμαι τρελός και να το νομίζω, αλλά η δικιά μου παρέα και η δικιά μου ομάδα πιστεύει το ίδιο».

«Βοήθησα με όλη την ψυχή μου να σταθεί στα πόδια του και δεν υπάρχω καν για αυτόν. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δισκογραφίας» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Ρωμανός στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.