Νίκος Ρόκκος – Συγκλονισμένη η πρώην σύζυγός του: «Εγώ το είπα στην κόρη μας»

Νίκος Ρόκκος

Οι κουμπάροι μας με ενημέρωσαν ότι αγνοείται. Λέω αποκλείεται να έχει πάθει κάτι ο Νίκος. Λέω θα με πάρουν να μου πουν ότι βρέθηκε.

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί στην Λήμνο η κηδεία του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου. Ο Νίκος Ρόκκος πνίγηκε στη θάλασσα το περασμένο Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου. Η πρώην σύζυγός του, Γιάννα Φαφαλιού, η οποία ταξίδεψε στην Λήμνο για το τελευταίο αντίο, μίλησε στην Super Κατερίνα και την Ελισάβετ Οικονόμου.

«Δεν θα μπορούσα να μην έρθω στην κηδεία του Νίκου. Και για τον ίδιο τον Νίκο, που αγαπούσαμε πολύ και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και να είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι για το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη.

Οι κουμπάροι μας με ενημέρωσαν ότι αγνοείται. Λέω αποκλείεται να έχει πάθει κάτι ο Νίκος. Λέω θα με πάρουν να μου πουν ότι βρέθηκε. Εγώ το είπα στην κόρη μου, ήταν έξω με τους φίλους της. Δεν ήθελα να το μάθει από κάπου αλλού. Την πήρα όπως το όφειλα, ήταν πολύ δύσκολο.

Ήταν πολύ καλός πατέρας, με χιούμορ, πλάκα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Θα θυμάμαι για πάντα το χαμόγελό του», εξομολογήθηκε η Γιάννα Φαφαλιού και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Στέλιο Ρόκκο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν».