Νίκος Ψαρράς σε Ελένη Μενεγάκη: «Με έπιασες και μου είπες ότι δεν έχεις παντρευτεί ακόμα ε; Κοίταξε να κάνεις παιδί»

Νίκος Ψαρράς

"Τα παιδιά είναι ευλογία, ξαναγνωρίζεις τη ζωή με άλλα δεδομένα. Παύεις να είσαι εγωιστής" εξομολογήθηκε ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και εξομολογήθηκε τη συμβουλή που του είχε δώσει η Ελένη Μενεγάκη παλιότερα σε μία κοινή τους πτήση.

«Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα παντρευτώ. Περνούσα πολύ ωραία. Γυρνούσα και δεν έδινα λογαριασμό σε κανένα. Κοιμόμουν ό,τι ώρα ήθελα. Γελάω γιατί μου είχες πει κάποια στιγμή το 2007 μέσα σε ένα αεροπλάνο: δεν έχεις παντρευτεί ακόμα ε; Κοίταξε να κάνεις παιδί και είχες απόλυτο δίκιο. Τα παιδιά είναι ευλογία, ξαναγνωρίζεις τη ζωή με άλλα δεδομένα. Παύεις να είσαι εγωιστής. Ο κόσμος σταματά να κινείται γύρω σου αλλά κινείται γύρω από ένα υπέροχο πλάσμα που σε έχει ανάγκη» ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.

«Μπορεί να είσαι με κάποιον να τον αγαπάμε και να είναι όλα δύσκολα. Εγώ με τη γυναίκα μου έγιναν όλα εύκολα, ο γάμος το παιδί. Είναι σαν να ήταν χθες. Ήσουν η κουβέντα του γιου μου. Έλεγε όλο το Σαββατοκύριακο πως γνώρισε την Ελένη Μενεγάκη. Θα τους έχει τρελάνει στο σχολείο» πρόσθεσε ο Νίκος Ψαρράς για τη συνάντησή τους στην Κηφισιά.