Νίκος Ψαρράς: «Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, ο γιος μου μού τα έχωσε και καλά έκανε το παιδί»

Νίκος Ψαρράς

"Τα αγόρια, ενώ είναι κολλημένα με τις μαμάδες τους και τις αγαπάνε, το θέλουν το πρότυπο του πατέρα" δηλώνει ο Νίκος Ψαρράς.

Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης στην οποία και πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα»  το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Μάλιστα, ο εκλεκτός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή και τη σχέση που έχει χτίσει πια με τον γιο του.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία ήταν δύσκολες οι πρώτες μέρες με τον γιο μας, τον Πάνο γιατί δεν με είχε δει σχεδόν για ένα δίμηνο. Ή, όταν με έβλεπε, ήμουν φοβερά ταλαιπωρημένος, κουρασμένος και μου τα έχωσε τις πρώτες μέρες πολύ σκληρά και καλά έκανε το παιδί! Γιατί με βρήκε, επιτέλους, διαθέσιμο και μπόρεσε να μιλήσει . Τα παιδιά αναρωτιούνται πολλές φορές αν η δουλειά μας είναι πιο σημαντική από αυτά και θέλει προσπάθεια για να τα πείσεις ότι βεβαίως και τα παιδιά είναι πολύ πιο σημαντικά».

«Τώρα διανύουμε μια πολύ ωραία περίοδο φέτος γιατί εκτός από την περιοδεία, είμαι χαλαρός και είμαι πολλές ώρες στο σπίτι. Διαβάζουμε παρέα, κάνουμε μαζί δραστηριότητες, κάνουμε παρέα κουνγκ φου τρεις φορές την εβδομάδα, τον πηγαίνω εγώ στο ποδόσφαιρο αφού του αρέσει».

«Και βλέπεις ότι τα αγόρια, ενώ είναι κολλημένα με τις μαμάδες τους και τις αγαπάνε, το θέλουν το πρότυπο του πατέρα. Μιλάμε με το παιδί μας από μωρό σαν να είναι ενήλικας. Αυτό είναι πολύ ωραίο και πολύ κακό κάποιες στιγμές γιατί προσφάτως γύρισε και μας είπε «είμαι παιδί, το κατάλαβες; Είμαι παιδί και θα κάνω λάθη». «Αγόρι μου, σου ζητάω συγνώμη, έχεις δίκιο» του είπα αλλά… είσαι ένα ωραίο παιδί και έξυπνο, οπότε άκου αυτό που θα σου πω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Νίκος Ψαρράς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.