Νίκος Ψαρράς: «Μετά από χρόνια απραξίας βλέπω ότι ξαναρίχνουν πολλά λεφτά στη μυθοπλασία»

Νίκος Ψαρράς

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Ψαρράς.

«Χαμογέλα είσαι καλός, είσαι θετικός ήρωας», αυτή ήταν η πρώτη “οδηγία” που έλαβε ο Νίκος Ψαρράς, στο πρώτο γύρισμα για την Αγγελική. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, ο οποίος υποδύεται τον Αντρέα στην αγαπημένη σειρά του Alpha, μίλησε στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Μου έγινε, στην αρχή, παρατήρηση στην Αγγελική ότι είμαι πιο άγριος ακόμη κι από τον Ιωάννη Παπαζήση και ότι έπρεπε να χαμογελάω. Χαίρομαι που υποδύομαι τον Αντρέα, ο οποίος είναι ένα καλό παιδί. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος με μετακίνησε τόσο καλά στο ρόλο του κακού, που ήταν δύσκολο να βγω. Μετά από χρόνια απραξίας βλέπω ότι ξαναρίχνουν πολλά λεφτά σε παραγωγές στην τηλεόραση, στην μυθοπλασία», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς πρόσθεσε επίσης: «Η δουλειά μας πλήττεται από παντού. Είναι οκ τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ο πολιτισμός. Αν θες να καταστρέψεις έναν λαό, απαγόρευσε την τέχνη. Τους καλλιτέχνες μας συντηρεί ο κόσμος. Εάν δεν έλθει ο κόσμος να σε χειροκροτήσει παύεις να υπάρχεις».