Νίκος Ψαρράς για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη: «Είμαι μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία»

Νίκος Ψαρράς

"Αυτά που έπρεπε να γίνουν έγιναν, περιμένουμε την απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια και αυτήν θα ακολουθήσουμε".

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μιλά ο Νίκος Ψαρράς. Τον σπουδαίο ηθοποιό συνάντησε η δημοσιογράφος Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για τη συμμετοχή του στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», καθώς και για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη στο πλαίσιο της ιστορίας του #Metoo που ξεκίνησε δίπλα στη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού.

«Εμείς ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα και ήταν πολύ στενάχωρο για όλους μας, διότι περνάς πάρα πολλές ώρες με όλους εκεί μέσα. Εγώ εισπράττω μία φοβερή αγάπη και για το σήριαλ και για τον ρόλο μου, τον Κανέλλο», αναφέρει αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

«Όλοι μας στην αρχή ξαφνιαστήκαμε που η «Μάγισσα» έπαιξε στις 21:00, φανταζόμασταν ότι θα παιχτεί πιο αργά. Κάθε κανάλι όμως, όταν του παραδίδεις μια δουλειά, εκείνο αποφασίζει πως θα τη βγάλει προς τα έξω. Τελικά αποδείχθηκε πως το κανάλι είχε δίκιο», τονίζει ο ηθοποιός αμέσως μετά.

«Επειδή είμαι μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία και είμαι σε μία αγωγή, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Αυτά που έπρεπε να γίνουν έγιναν, περιμένουμε την απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια και αυτήν θα ακολουθήσουμε», απαντά ο Νίκος Ψαρράς σε ερώτηση για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Με το παρελθόν μας πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένοι, να το αγαπάμε και να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε αύριο και κυρίως τι κάνουμε τώρα», σχολιάζει κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Ψαρράς.