Νίκος Ψαρράς: «Χάρη σε εκείνο το κοστουμάκι έκλεισα στην Πρόβα Νυφικού»

Νίκος Ψαρράς

"Ο Κουτσομύτης με είδε και γέλασε. Του λέω: έβαλα τα καλά μου και ήρθε" περιγράφει ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Το Βραχιόλι της Φωτιάς», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ξεκίνημα της πορείας του και τις συγκυρίες που τον βοήθησαν να μπει στον χώρο της υποκριτικής.

«Κατέβηκα στη Θεσσαλονίκη και τελείωσα το Κρατικό Θέατρο. Όταν τελείωσα τη σχολή, κατέβηκα στην Αθήνα. Πήγα στο γραφείο του Μανουσάκη, του Κουτσομύτη, του Κοκκινόπουλου. Με ένα βιογραφικό με ρόλους που είχα παίξει στη σχολή, γιατί δεν είχα τι άλλο να δηλώσω. Θράσος» δηλώνει ο Νίκος Ψαρράς.

«Έκλεισα αμέσως τις πρώτες μου δουλειές, ένα επεισόδιο στο Ταύρος με Τοξότη που έκανε τότε ο Μανούσος. Ο Κουτσομύτης γέλασε όταν με είδε, γιατί είχα πάει με ένα κοστουμάκι εγώ και γραβάτα. Μου λέει: τι ντύθηκες έτσι ρε; Ήρθες για γύρισμα; Του λέω: όχι, είναι τα καλά μου, έβαλα τα καλά μου και ήρθα» περιγράφει με χιούμορ ο ηθοποιός.

«Χάρη σε εκείνο το κοστουμάκι όμως έκλεισα την Πρόβα Νυφικού» τόνισε ο Νίκος Ψαρράς.

«Τότε υπήρχε το εξής κοινό μυστικό, που έχει αρχίσει τώρα τελευταία να ξαναγίνεται: θέλεις να κάνεις ωραίους ρόλους στο θέατρο; Κάνε ένα ωραίο σήριαλ. Το να είσαι, ας πούμε, στην Πρόβα Νυφικού του Κουτσομύτη ήταν ένα πολύ μεγάλο διαβατήριο. Μετά περάσαμε σε άλλες φάσεις. Υπήρχαν νέοι συνάδελφοι που δεν ήθελαν να κάνουν τηλεόραση» ανέφερε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Ψαρράς.