Νίκος Πουρσανίδης: «Έφερα προσκλήσεις στον εαυτό μου, η πρώτη ήταν να φύγω στο Λονδίνο»

Νίκος Πουρσανίδης

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Πουρσανίδης στη νέα συνέντευξη του.

Ο Νίκος Πουρσανίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις προκλήσεις στην καλλιτεχνική του διαδρομή, την απόφαση να αφήσει το εξωτερικό και να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς και

Ειδικότερα, ο Νίκος Πουρσανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έφερα προσκλήσεις εγώ στον εαυτό μου στην διαδρομή. Η πρώτη ήταν το να φύγω για το Λονδίνο. Επειδή αγαπάω τόσο πολύ τον κινηματογράφο ήθελα να ξαναβρεθώ σε ένα σημείο που να δουλέψω με σημαντικούς σκηνοθέτες. Ένιωσα ότι το κατάφερα».

«Με την σύζυγο μου γυρίσαμε κυρίως για τον γιος μας, τον Φίλιππο για να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση το δύσκολο ήταν το τι θα έκανε η Κατερίνα, όταν θα γύριζε, αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό γιατί και εκείνη έκανε τη δική της εταιρεία και πάει πολύ καλά. Άξιζε και το να πάμε και η στιγμή που γυρίσαμε. Ήμασταν πολύ τυχεροί αλλά είμαστε και οι δύο άνθρωποι που κυνηγάμε πολύ τα πράγματα».

«Έχει τύχει να κάνω επιλογές που να μην τις καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αλλά δεν το ένιωσα ποτέ αυτό σαν τροχοπέδη» συμπλήρωσε ο Νίκος Πουρσανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Με τον αδελφό μου, Δημήτρη Αλεξανδρή θέλω πολύ να συνεργαστώ! Το ιδανικό μας θα ήταν να γίνει σε μια σειρά που έχω γράψει εγώ. Αυτή είναι στο συρτάρι αλλά τώρα πια ξαναβγαίνει και υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Οκτώβρη».