Νίκος Πορτοκάλογλου: «Η τριετία που πέρασε ήταν περιπετειώδης για μένα και τη γυναίκα μου»

Νίκος Πορτοκάλογλου

«Μόλις η γυναίκα μου άκουσε το “Ψέματα”, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, τη γέννηση της εγγονής του και τη δύσκολη περίοδο μετά τη διάλυση των Φατμέ!

«Γκρίνιαζα ότι δεν υπήρχε η μουσική εκπομπή για να πάω στην τηλεόραση, όταν λοιπόν μου προτάθηκε το “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ1 είπα “ρίσκαρε το”», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου για τη μουσική τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είπε στη συνέχεια: «Η τριετία που πέρασε ήταν περιπετειώδης, περάσαμε μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου που ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και γεννήθηκε η εγγονή μας. Πέρασα και εγώ κάτι σοβαρό με τη μέση μου, αλλά η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε περισσότερο.

Βλέπαμε παρέα με τη γυναίκα μου την εκπομπή κάθε Τετάρτη και χαιρόμασταν γελούσαμε, συγκινηθήκαμε και ήταν θεραπευτικό και για τους δυο μας αυτό. Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου εκατό τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, ήταν το “Ψέματα”. Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε».

«Στα πρώτα χρόνια μετά τη διάλυση των Φατμέ, ένιωσα ότι έχασα το δρόμο μου, αλλά η δυσκολία με έκανε να ψαχτώ και να γράψω μερικά από τα καλύτερα τραγούδια μου», ανέφερε ο Νίκος Πορτοκάλογλου και στη συνέχεια τόνισε πως «οι φωτεινές μου στιγμές μέσα στο 2021 ήταν όταν πήραμε καλά νέα για την πορεία της υγείας της γυναίκας μου και όταν γεννήθηκε η εγγονή μας».