Νίκος Πολυδερόπουλος: «Φεύγω με πικρία από την παράσταση, τον αφήνω να ξεδιπλώσει μόνος το υπέροχο ταλέντο του»

Νίκος Πολυδερόπουλος

"Όταν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη και κοινή δεοντολογία, αρχίζουν τα προβλήματα" επισημαίνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που είχε ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στο θέατρο Άνεσις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δήλωσε πως «το πιο σωστό είναι να ρυθμιστεί ένα τέτοιο θέμα γιατί κάποιος επενδύει πάνω σε μια παράσταση. Εγώ δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην παράσταση αυτή μετά το Πάσχα. Αφήνω τον συνάδελφο να ξεδιπλώσει το υπέροχο του ταλέντο μόνος του, με όποιον βρει να ταιριάξει. Οπότε εγώ τώρα απέχω και πάει στη σειρά Σαν Ψέμα».

«Άρα έμαθες ποιος είναι» σχολίασε η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της να τοποθετείται ως εξής. «Ε πως δεν έμαθα, αφού τον πήρα τηλέφωνο και μίλησα μαζί του. «Μα δεν κάναμε πλάκες πάνω στη σκηνή, δεν περνάγαμε ωραία και τα λοιπά» του είπα και μου απάντησε ότι «κάπως πρέπει να συνυπάρξουμε». Εντάξει, τώρα δεν θα συνυπάρξουμε». «Τώρα είναι λίγο δύσκολο (σ.σ. μέχρι το τέλος των παραστάσεων), να έχεις δίπλα τον άνθρωπο που δεν σε θέλει να είσαι σε αυτή τη δουλειά και έχει δημιουργηθεί όλο αυτό. Εντάξει, είναι λίγο δύσκολο αλλά είμαστε επαγγελματίες».

«Αισθάνθηκα μια πικρία. Όταν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη δεν υπάρχει κοινή δεοντολογία, από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε σε αυτές τις διαδικασίες φεύγεις με μια πικρία γιατί επενδύεις σε μια δουλειά, πόσο μάλλον όταν πάει καλά και ασχολείσαι με αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι άνδρας και δεν είναι γυναίκα, γιατί πολλές φορές μου λένε διάφορα. Για να μην κατηγορήσουμε κάποιο κορίτσι άδικα γιατί ακούγεται και αυτό. Οπότε να το ξεκαθαρίσουμε γιατί τα κορίτσια είναι καταπληκτικά στην παράσταση».