Νίκος Πολυδερόπουλος: «Φέρνουμε τις θρησκείες στα μέτρα μας όποτε μας βολεύει;»

Νίκος Πολυδερόπουλος

"Μου αρέσει να να προσεύχομαι, το κάνω γενικά και όταν είμαι καλά και όταν είμαι χάλια" ομολογεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου και την εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη θρησκεία

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άλλαξα στο να γίνομαι πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις μου. Τώρα υπάρχει πάντα μια δεύτερη σκέψη για ότι κάνω ενώ πρώτα πήγαινα ντουγρού! Θεωρώ ότι βοηθάει τον άνθρωπο η προσευχή. Τώρα το να είσαι κοντά στη θρησκεία ή να μην είσαι κοντά στη θρησκεία, έχει μετά ένα άλλο ερώτημα. Άμα είμαστε κοντά σε μια θρησκεία μπορούμε να ζητάμε βοήθεια ή χρειαζόμαστε μια θρησκεία μόνο για να μας βοηθήσει; Άρα φέρνουμε τις θρησκείες στα μέτρα μας και όποτε μας βολεύει;».

«Μου αρέσει να να προσεύχομαι, το κάνω γενικά και όταν είμαι καλά και όταν είμαι χάλια. Δηλαδή πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι σκεφτόμαστε».

«Μπορεί να έρθει κάτι το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε οπότε να προσέχουμε και τις προσευχές που κάνουμε. Φυσικά και μου έχει συμβεί. Πάντα ήθελα να κάνω τη δική μου επιχείρηση αλλά, όταν ήρθε, δεν ήμουν έτοιμος και δεν ήταν και οι συνθήκες τότε έτοιμες για να μπορέσω να διαχειριστώ ένα μαγαζί» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.