Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω δυσλεξία και δυσγραφία»

Νίκος Πολυδερόπουλος

«Πηγαίνω συχνά στο Άγιο Όρος. Το ανακάλυψα από φίλους που πήγαιναν, σε φέρνει πιο κοντά στο να ανακαλύψεις την πίστη σου και τον εαυτό σου», λέει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τις απαιτήσεις του ρόλου του στο Μαύρο Ρόδο, το ατύχημα που είχε και τη σχέση του με τον Θεό και το Άγιο Όρος.

«Ο ρόλος μου είναι διαφορετικός με πολλές ανατροπές και δυσκολίες. Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν σε καροτσάκι γιατί είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή. Ξεκίνησα να σπουδάζω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, γιατί λόγω της δυσλεξίας δεν τα κατάφερνα στο σχολείο. Έχω και δυσγραφία. Δεν μπορείς να γράψεις, μπερδεύεις τις λέξεις ή τις γράφεις ανάποδα», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω δουλέψει σερβιτόρος, οικοδομή γιατί έχω τελειώσει θερμοϋδραυλικός, πέρασα και δεν ακούμπησα στο μόντελινγκ. Πηγαίνω συχνά στο Άγιο Όρος. Το ανακάλυψα από φίλους που πήγαιναν, σε φέρνει πιο κοντά στο να ανακαλύψεις την πίστη σου και τον εαυτό σου».

Κλείνοντας, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε για μια εμμονική θαυμάστρια που είχε: «Είχα μια κυρία που ερχόταν στο θέατρο και με ακολουθούσε στο ξενοδοχείο, ήταν τρομακτικό».