Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν ήξερα ότι θα αντικαταστήσω τον Ευθύμη Ζησάκη»

Νίκος Πολυδερόπουλος

Πώς περιγράφει ο ηθοποιός τα όσα έχουν γίνει;

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν το πρόσωπο που αντικατέστησε τον Ευθύμη Ζησάκη στην παράσταση TOC TOC. Ο ίδιος μιλά πρώτη φορά για ό,τι έχει γίνει εδώ και μια εβδομάδα και ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι θα αντικαταστήσει τον Ευθύμη Ζησάκη στην παράσταση.

Οργισμένοι Σταρόβας και Σπυρόπουλος με Ζησάκη! «Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα!»

«Με παίρνει ο Κώστας Σπυροπούλος, είναι φίλος μου χρόνια, μου λέει είναι ένας ρόλος διαθέσιμος για το TOC TOC. Του λέω ωραία, έχω ένα κενό τώρα που μπορώ να κάνω και πρόβες. Μου λέει σε τρεις μέρες παίζουμε, έλα θα το φτιάξουμε. Πήρα το έργο, το διάβασα, σε μια με δυο μέρες είχα ψιλομάθει τα λόγια και κάναμε μια πρόβα την τελευταία μέρα πριν φύγουμε για Θεσσαλονίκη, όπου μου έδειξε και το ακουστικό. Στη Θεσσαλονίκη δεν είχαμε πολύ χρόνο για πρόβα. Τα λόγια τα ήξερα και ξεκινάμε και στο πρώτο μέρος δεν έχω μικρόφωνο και στο δεύτερο μέρος δεν έχω ακουστικό. Γίνεται ένα πανηγύρι. Άκουγα αυτά που μου έλεγαν και έλεγα πράγματα που έδεναν σε αυτά και κάποια που θυμόμουν. Βγήκε πάρα πολύ καλή παράσταση. Είχα τη σιγουριά ότι θα τα μάθω και πως σε ό,τι κάνω τα καταφέρνω, τα δίνω όλα, αλλά είχα και τη σιγουριά ότι ήταν ο Κώστας πάνω στη σκηνή.

Με τον Ευθύμη Ζησάκη δεν μιλήσαμε, γιατί δεν μιλάμε συνήθως. Ούτε ήξερα ότι θα έρθω να αντικαταστήσω τον Ευθύμη Ζησάκη. Δεν ήταν κάτι που το γνώριζα. Εμένα η πρόταση που μου έγινε ήταν ότι πρέπει να μάθεις το ρόλο σε τρεις μέρες και να παίξεις, μπορούμε να το κάνουμε; Και λέω πάμε. Το τι έγινε μετά δεν ήταν κάτι που ήξερα, εκείνη τη στιγμή το έμαθα κι εγώ. Με τον Ευθύμη Ζησάκη γνωριστήκαμε στο «Αμάρτημα της μητρός μου», όταν ερχόταν εγώ έφευγα, γιατί δεν είχα πληρωθεί για μήνες. Ίσα που τον πρόλαβα σε ένα γύρισμα. Εκεί δεν ήταν σαν αντικατάσταση, γιατί δεν πήγε να κάνει το ρόλο μου, αλλά ήταν ένας καινούριος ρόλος που έμπαινε και εγώ που έφευγα. Είναι κάπως το ίδιο τώρα, χωρίς να το γνωρίζει κανένας», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!